Is het raar als een man een andere trouwring heeft dan zijn vrouw?

Is het raar als een man een andere trouwring heeft dan zijn vrouw?

Gaat u binnenkort trouwen, denkt u eraan om uw partner ten huwelijk te vragen of bent u gewoon geïnteresseerd in trouwen? Vraagt u zich af of het gek is als mannen een andere trouwring hebben dan hun partner? Het assortiment aan trouwringen is zo groot dat men vaak door de bomen het bos niet meer kan zien. Het uitzoeken van trouwringen kan daarom nogal een lastige klus zijn. Wilt u hier alles over weten en antwoord willen krijgen op de vraag of mannen en vrouwen andere trouwringen kunnen dragen? Lees dan lekker verder.

Waarom een andere trouwring dragen als uw partner?

Het zoeken van de perfecte trouwring voor u en uw partner is misschien wel één van de moeilijkste keuzes die u moet maken. Want u wilt natuurlijk de allermooiste ringen die er bestaan en in uw budget passen én niet het risico lopen dat u ooit uitgekeken raakt op uw aandenken aan het huwelijk. Om ervoor te zorgen dat u echt de perfecte trouwringen uitzoekt helpen wij u graag. Wij hebben in het verleden al vele echtparen geholpen met het vinden van de ideale trouwringen. Niet zelden hadden wij voor de man een andere ring dan voor de partner. Deze ringen konden hele subtiele verschillen hebben, maar ook totaal anders zijn. Beide opties zijn zeer goed mogelijk.

man andere trouwring dan vrouw

Is het raar om een andere trouwring te dragen als man?

Ringen zijn sieraden die lang niet iedere ongehuwde man doorgaans draagt. Mannen dragen gewoon wat minder snel ringen dan vrouwen. Indien een man een ring draagt dan wil hij vaak een wat stoerdere ring, maar dit is natuurlijk totaal iets anders dan waar vrouwen naar op zoek zijn bij het zoeken van een trouwring. Vrouwen willen liever een elegante variant. Dit is natuurlijk wat gechargeerd, maar is toch in vele gevallen wel van toepassing. Omdat dit zo is, worden er door mannen en vrouwen erg vaak verschillende trouwringen gedragen. Dit verschil kan de breedte, dikte of enkele details zijn, maar het verschil kan ook zijn dat de ring in zijn geheel anders is.

Trouwringen thuis uitzoeken

Wilt u graag hulp bij uw zoektocht naar de mooiste trouwring voor u en uw partner? Lijkt het u fijn om in een vertrouwde omgeving op zoek te gaan naar deze dierbare ringen? Trouwringen hebben wij in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Om u te helpen en te ontzorgen komen wij graag bij u thuis om samen te zoeken naar de allermooiste ringen die bij u passen en binnen uw budget vallen. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken