Komt een juwelier aan huis?

Zijn jullie opzoek naar sieraden, maar willen jullie deze het liefst thuis kunnen bekijken? Zoeken jullie hierbij goed advies? Willen jullie graag een juwelier aan huis? In sommige omstandigheden kan het moeilijk zijn om naar de juwelier te gaan. Jullie kunnen hier lezen over welke oplossingen er zijn.

Wat is het voordeel van een juwelier aan huis?

Veel mensen weten de weg naar de juwelier te vinden. Kenmerkend voor een juwelier is de luxe uitstraling van de winkel. Bij de meeste winkels is de verlichting zo aangebracht dat de sieraden mooi uitgelicht worden. Daarnaast komt het niet vaak voor dat u alleen samen met de juwelier in de winkel bent. Doorgaans zijn er meer klanten. Door alle zaken goed te bekijken hebben wij de volgende voordelen gevonden voor een juwelier aan huis.

  • Ontspannen in jullie eigen omgeving.
  • Geen last van andere klanten.
  • Onverdeelde aandacht van de juwelier.
  • Geen felle verlichting maar een reëel beeld van de sieraden.

Kan ik trouwringen uitzoeken aan huis?

Wij, van trouwringservice.nl rijden door heel Nederland met onze trouwringencollectie. Wij nemen meer dan 300 modellen mee. Daarnaast mag ook het ontwerpprogramma niet ontbreken. Wij komen op afspraak bij jullie thuis, in jullie klushuis, op de camping, in de tuin…. . Tijdens deze afspraak nemen wij alle tijd voor jullie. Hierdoor kunnen jullie in alle rust de ringen bekijken. Jullie geven aan welke ringen jullie mooi vinden. Door al deze ringen nog eens goed te bekijken komen we bij de mooiste uit. Deze ringen kunnen we naar wens aanpassen in het ontwerpprogramma. Het voordeel hiervan is dat jullie bij het ontwerpen direct de prijs zien. Bij elke aanpassing past de prijs ook aan. Zo hebben wij al een set trouwringen voor €300,-. Gemiddeld wordt in Nederland ongeveer €1500,- uitgegeven aan een set trouwringen. Wij hebben ringen voor ieder budget en rekenen geen voorrijkosten.

Juwelier aan huis

Groot assortiment trouwringen aan huis

Wij werken met ringen van het Duitse merk Rauschmayer. Deze trouwringen van zeer hoge kwaliteit worden gemaakt in Duitsland. Bij u thuis laten we een zeer grote diversiteit aan trouwringen zien van dit merk. Wij hebben ringen in verschillende kleuren, breedtes en afwerkingen. Wilt u uw ring personaliseren? Laat ons dan een prachtige gravure aanbrengen, dit kan in eigen handschrift of een lettertype naar keuze.

Trouwringservice bij u thuis laten komen

Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in ons vakgebied. Hierdoor zijn wij in staat om u op deskundige wijze te adviseren. Wij zetten alles op alles om u op uw bruiloft te laten stralen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak thuis! Wilt u eerst nog meer informatie over Trouwringservice? Helemaal goed. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden over de ringen en de service aan huis.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken