Trouwringen uitzoeken in Geertruidenberg of Raamsdonksveer

Trouwringen uitzoeken in Geertruidenberg of Raamsdonksveer

Gaan jullie binnenkort trouwen en wonen jullie in Geertruidenberg of Raamsdonksveer? Zijn jullie voor jullie bruiloft nog opzoek naar trouwringen? Zoeken jullie ringen die echt bij jullie passen en willen jullie ook alles over deze ringen weten? Lees dan verder over het trouwringen uitzoeken in Geertruidenberg of Raamsdonksveer.

Trouwringen kopen in Geertruidenberg of Raamsdonksveer

Veel stellen wisselen bij het trouwen ringen uit met elkaar. Dit mooie symbool staat voor hun oneindige liefde. Om het voor stellen makkelijker te maken om echte persoonlijke trouwringen te vinden of te ontwerpen komen wij aan huis. Zo zijn wij al regelmatig is Geertruidenberg en Raamsdonksveer geweest. Ook de overige plaatsen in de omgeving zijn ons niet onbekend.

Hoe lekker is het om ’s avonds in alle rust jullie trouwringen uit te zoeken, gewoon op de bank of aan tafel. Tijdens de afspraak nemen wij ruim 300 trouwringmodellen mee die jullie mogen passen, bekijken en bekritiseren. Alle mooie details die jullie hierbij vinden kunnen we combineren in ons ontwerpprogramma. Hierdoor creëren we de mooiste en meest persoonlijke trouwringen voor jullie.

Wat zijn de voordelen van thuis trouwringen uitzoeken?

Deze vraag wordt ons met regelmaat gesteld. Want je kan ook gewoon naar een juwelier toe gaan om de ringen uit te zoeken. Wij zetten de voordelen om thuis jullie trouwringen uit te zoeken graag op een rij.

  • Jullie zijn het meest ontspannen in jullie eigen omgeving waardoor de concentratie echt bij de ringen ligt.
  • Er zijn geen andere klanten die zich bemoeien met wat mooi is en wat niet.
  • De verlichting is niet dusdanig aangelegd om de ringen extra uit te lichten. Hierdoor hebben jullie een reëel beeld van de ringen.
  • Eventuele kinderen kunnen gewoon naar bed, oppas is niet nodig.
  • Een afspraak is geheel vrijblijvend, wij rekenen ook geen voorrijkosten.
  • Onze service is er ook nadat de ringen zijn aangeschaft.

Trouwringen uitzoeken in Geertruidenberg of Raamsdonksveer

Wat is de kwaliteit van trouwringen?

Onze trouwringen worden gemaakt in Duitsland. In deze fabriek worden 14 karaats trouwringen van fairtrade goud gemaakt. De diamanten komen gegarandeerd uit conflictvrije regio’s. Daarnaast bieden we de volgende garanties:

  • De ringen zijn 25 jaar na bestellen nog na te bestellen bij diefstal of verlies.
  • er zit 5 jaar garantie op de diamanten bij verlies of beschadiging.
  • Trouwringen worden gratis gegraveerd.
  • Er staat, wat ons betreft, nooit een stel zonder ringen aan het altaar. Spoedbestellingen zijn mogelijk.

Naast de zeer hoge kwaliteit van de ringen staan wij ook voor jullie klaar als er toch iets mis blijkt te zijn. Uiteraard informeren wij altijd tijdens een afspraak over de kwaliteit van de ringen die jullie mooi vinden. Jullie weten altijd goed wat voor ringen jullie wensen en wat daarbij de mogelijkheden zijn als er iets aangepast moet worden.

Trouwring aanschaffen

Wilt u graag een trouwring uitzoeken en lijkt het u erg fijn om dit in uw vertrouwde omgeving te doen? Wilt u graag dat wij bij u langskomen om samen op zoek te gaan naar de perfecte trouwringen? Wij komen graag bij u langs, hebben een uitgebreid assortiment, helpen u met het ontwerpen van uw ideale trouwring en gaan pas weg wanneer we de perfecte trouwring hebben gevonden. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken