Trouwringen Noord-Holland  

Wonen jullie in Noord-Holland en zijn jullie van plan om te gaan trouwen? zijn jullie op zoek naar een betrouwbare leverancier met groot assortiment die jullie kan voorzien van de juiste adviezen? Trouwringservice.nl kan jullie helpen!

Begin met een goede voorbereiding

Een trouwring draag je over het algemeen de rest van jullie leven. Daarom is het belangrijk om je goed te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Ik neem een paar mogelijkheden met jullie door:

Trouwring met steentjes

Met name vrouwen zijn doorgaans dol op trouwringen met steentjes. Die zijn er dan ook in verschillende maten, van verschillende materialen en van verschillende kwaliteiten. Hierdoor lopen de prijzen erg uiteen. Belangrijk is om op de hoogte te zijn van de verschillen zodat jullie op basis daarvan een goede keuze kunnen maken.

Uiteraard zijn er niet alleen trouwringen met steentjes voor vrouwen. Ook zijn er stoere mannenringen met een steen erin.

Materiaal van de trouwring

Van oudsher zijn trouwringen van goud gemaakt. Vroeger was dit vaak geelgoud. Tegenwoordig hoeft dit niet meer zo te zijn. Zo zijn er ook witgouden trouwringen of rosé gouden trouwringen.

Naast dat is goud een stuk minder leidend dan vroeger. Zo is het tegenwoordig ook mogelijk om platina trouwringen of palladium trouwringen aan te schaffen.

Trouwringen Noord-Holland: Almere, Amsterdam, Leiden, den Haag, Volendam en andere dorpen

Bepaal het budget

Zoals jullie merken zijn de mogelijkheden bijna oneindig. En dat is ook zo. Daarom raden we aan om vooraf na te denken over het budget. Door je hieraan te houden valt er al het één en ander af waardoor het makkelijker is om een keus te maken.

Gemiddeld genomen kost een trouwringen set om en nabij €2.000,-.

Waar trouwringen kopen?

Veel mensen hebben het tegenwoordig steeds drukker. Niet erg, maar het wordt steeds moeilijker om afspraken te maken. Zeker als daar een derde partij bijkomt. In dit geval de juwelierszaak die maar beperkt open is. Gevolg is vaak dat er snel trouwringen worden uitgekozen. Zonde aangezien er ontzettend veel opties zijn en er misschien wel een veel mooiere ring op jullie ligt te wachten.

Daarom biedt ik met Trouwringservice.nl een unieke dienstverlening aan. Ik kom met mijn gehele assortiment bij jullie thuis. Deze dienstverlening kost niks extra. Dat wil zeggen dat we geen voorrijkosten berekenen en als jullie alsnog besluiten om de ringen ergens anders te kopen, ik geen kosten in rekening breng.

De plaats waar jullie wonen is ook niet van belang. Of u nu in Amsterdam, Almere, Alkmaar, den Haag, Leiden, Volendam, Aalsmeer, Beverwijk, Diemen, Huizen of in een ander dorp in Noord-Holland woont. Wij komen bij jullie langs!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Zijn jullie op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En willen jullie meer weten over mijn dienstverlening?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Vrijblijvend een afspraak maken