Trouwringen kopen in Hendrik Ido Ambacht

Trouwringen kopen in Hendrik Ido Ambacht

Gaan jullie binnenkort trouwen? Zijn jullie druk bezig met de voorbereidingen en zodoende ook op zoek naar een betrouwbare trouwringen leverancier in Hendrik Ido Ambacht? Dan biedt de dienstverlening van Trouwringservice.nl uitkomst. Benieuwd waarom? U leest het hieronder!

Trouwringen in Hendrik Ido Ambacht

Trouwringservice.nl rijdt heel het land door om u te voorzien van uw droomringen. Zo komen we met enige regelmaat in Hendrik Ido Ambacht, maar zijn we ook meermaals in Heerjansdam, Zwijndrecht en Ridderkerk geweest. Zo leest u, de omgeving is ons niet onbekend.

Bij ons betaalt u geen voorrijkosten waardoor u voor uw trouwringen niets meer betaald dan bij een reguliere juwelier. Daarnaast is het maken van een afspraak bij u thuis geheel vrijblijvend. Dat betekent dat als uw droomring er niet tussen zit, u bij ons geen kosten heeft.

Trouwring voor het leven

De bedoeling van een trouwring is dat u deze de rest van uw leven draagt. Daarom is het van belang dat u het juiste gevoel krijgt bij de ring die u koopt. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van het juiste advies waardoor de kans op grote teleurstellingen aanzienlijk afneemt. Naast onze enorme collectie trouwringen, bieden wij jullie ook de mogelijkheid om de trouwringen zelf te ontwerpen. Wij nemen ons ontwerpprogramma mee.

Trouwringen kopen in Hendrik ido Ambacht

Denk na over uw budget

Trouwringen zijn er in vele uitvoeringen en prijsklassen: voor elk budget zijn er passende ringen. Houd bij het oriënteren uw budget enigszins in uw achterhoofd. Goud en platina zijn in het algemeen kostbare materialen, maar ook hier is weer veel mogelijk. Het soort diamant/steentje bepaalt ook de uiteindelijke prijs. U mag onze trouwringenspecialist altijd om hulp vragen.

Set of geen set

Vroeger kochten stellen met name setjes. Dat betekent dat de herenring en de vrouwenring heel erg op elkaar lijken. Vaak zat er in de vrouwenring een klein steentje (diamant) verwerkt waar dit bij de herenring niet het geval was.

Echter is dat tegenwoordig niet meer zo. Steeds vaker zien we dat stellen ervoor kiezen om twee afzonderlijke ringen te kopen. Ringen die ze als persoon mooi vinden! Dat de ringen bij elkaar passen is tegenwoordig steeds minder een issue.

We raden aan om dit vooraf met uw partner te bespreken. Hoe staat hij of zij hierin? En welke keus maken jullie? Uiteraard denken wij graag mee als jullie een set wensen, maar jullie stijl trouwringen ver uit elkaar ligt.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken