Trouwringen Friesland  

Wonen jullie in Friesland en gaan jullie binnenkort trouwen? Hebben jullie nog geen ringen gekocht en zijn jullie daarvoor opzoek naar goed advies? In dit artikel gaan we daar verder op in!

Trouwringen bij jullie thuis

Traditioneel gaan mensen erop uit om een bezoek te brengen aan een juwelierswinkel. Nadeel hiervan is dat jullie het huis uit moeten, vastzit aan de openingstijden en niet de volledige aandacht krijgen van de verkoper. Daarom heb ik, Remco vanTrouwringservice.nl, besloten om bij jullie thuis langs te gaan. Dit doe ik door heel Nederland en dus ook in Friesland. Of jullie nu in Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Drachten of een ander dorp wonen. Trouwringservice komt bij jullie langs. Voordeel van deze dienstverlening is dat jullie de deur niet uit hoeven, dat jullie tijd en reiskosten besparen en dat jullie de volledige aandacht krijgt van mij als trouwringspecialist.

trouwringen friesland

Wat kost deze dienstverlening?

Vaak wordt er gedacht dat onze dienstverlening een flink prijskaartje met zich meebrengt. Maar het tegendeel is waar. Jullie betalen bij ons de actuele prijs van de ringen. Dat betekent dat de dienstverlening en de voorrijkosten niet berekend worden en vrijblijvend zijn.

Gemiddelde prijs van trouwringen?

Het is heel moeilijk om een gemiddelde prijs vast te stellen. Dit omdat er ontzettend veel mogelijkheden en verschillen zijn. Gaan jullie voor een gouden ring of voor een platina of palladium ring? De prijs van een gouden ringen set ligt meestal lager dan bij palladium trouwringen, echter blijven palladiumringen ook langer mooi.

We kunnen ons goed voorstellen dat jullie niet helemaal op de hoogte zijn van de verschillen. Daarom zal ik jullie tijdens de afspraak voorzien van het gewenste advies. Hierdoor maken jullie een keus die het best bij jullie wensen past. Ik kom met een groot assortiment trouwringen en het zeer uitgebreide ontwerpprogramma.

Verschillende kleuren goud

Mochten jullie op zoek zijn naar gouden trouwringen, dan zijn er heel veel mogelijkheden. Allereerst zijn er veel verschillende modellen, maten en diktes. Maar jullie kunnen ook voor twee kleuren goud kiezen. Veel mensen zijn hier niet bekend mee. Vaak wordt gedacht dat geelgoud de enige kleur goud is. Dat is alleen niet zo. Er bestaat ook witgoud en rosé goud (roodgoud). Steeds vaker zie je dat sieraden (waaronder trouwringen) zijn uitgerust met twee of drie kleuren goud.

trouwring met twee kleuren in Friesland

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Zijn jullie op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En willen jullie meer weten over mijn dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Vrijblijvend een afspraak maken