Trouwringen Friesland  

Bent u woonachtig in Friesland en gaat u binnenkort trouwen? Heeft u nog geen ringen uitgezocht en bent u op zoek naar een betrouwbare partij die u kan voorzien van de juiste adviezen? In dit artikel gaan we daar verder op in!

Trouwringen bij u thuis

Traditioneel gaan mensen erop uit om een bezoek te brengen aan een juwelierswinkel. Nadeel hiervan is dat u het huis uit moet, vastzit aan bepaalde tijden en niet de volledige aandacht krijgt van de verkoper. Daarom heeft Trouwringservice.nl besloten om bij u thuis langs te gaan. Dit doen wij door heel Nederland en dus ook in Friesland. Of u nu in Heerenveen, Leeuwarden, Sneek, Drachten of een ander dorp woont. Trouwringservice komt bij u langs. Voordeel van deze dienstverlening is dat u de deur niet uit hoeft, dat u tijd en reiskosten bespaart en dat u de volledige aandacht krijgt van onze specialist.

trouwringen friesland

Wat kost deze dienstverlening?

Vaak wordt er gedacht dat onze dienstverlening een flink prijskaartje met zich meebrengt. Maar het tegendeel is waar. U betaalt bij ons net zoveel als in een traditionele winkel. Dat betekent dat de dienstverlening en de voorrijkosten geheel kosteloos en vrijblijvend zijn.

Gemiddelde prijs van trouwringen?

Het is heel moeilijk om een gemiddelde prijs vast te stellen. Dit omdat er ontzettend veel mogelijkheden en verschillen zijn. Kiest u voor een gouden ring of voor een platina of palladium ring? De prijs van een gouden ringen set ligt meestal lager dan bij een palladium ringenset, echter blijven palladiumringen ook langer mooi.

We kunnen ons goed voorstellen dat u niet helemaal op de hoogte bent van de verschillen. Daarom zullen we u tijdens de afspraak voorzien van het gewenste advies. Hierdoor bent u zeker van uw zaak en maakt u een keus die het best bij uw situatie past. Wij komen met een groot assortiment trouwringen en ons ontwerpprogramma.

Verschillende kleuren goud

Mocht u op zoek zijn naar een gouden ring, dan zijn er heel veel mogelijkheden. Allereerst zijn er veel verschillende modellen, maten en diktes. Maar u kunt ook voor twee kleuren goud kiezen. Veel mensen zijn hier niet bekend mee. Vaak wordt gedacht dat geelgoud de enige kleur goud is. Dat is alleen niet zo. Er bestaat ook witgoud en rosé goud (roodgoud). Steeds vaker zie je dat sieraden (waaronder trouwringen) zijn uitgerust met twee of drie kleuren goud.

trouwring met twee kleuren in Friesland

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken