Wat zijn ring dummy’s?

Bent u op zoek naar de perfecte trouwringen, maar slaagt u er nog niet in om deze te vinden? Zou u graag eerst een setje dummy ringen ontvangen of vraagt u zich af wat dummy ringen nou eigenlijk zijn? Het Engelse woord dummy kan synoniem staan voor ‘voorbeeld’. Een dummy ring is in dat geval dan dus een voorbeeldring. Maar wat is nou een voorbeeldring en waarom zou iemand een dummy ring willen bestellen? Dat en nog veel meer vertellen we in dit artikel.

 

Wat is een dummy ring?

Het Engelse woord dummy kan dus naar het Nederlandse vertaald worden als voorbeeld. Een dummy ring is dan dus een voorbeeldring. Voorbeeldringen zijn ringen die erg lijken op de daadwerkelijke trouwringen, maar die even als ‘test’ gebruikt kunnen worden. Dummy ringen zijn niet van echt goud, zilver of andere metaalsoort. Een dummy ring is gemaakt van een goedkope messing. Een dummy ring is om die reden ook niet veel waard en kan voor een relatief laag bedrag een periode worden gebruikt. Dummy ringen zijn volledig naar wens te maken. Zo zijn deze ringen er in talloze varianten, breedtes en uitvoeringen.

 

Dummy ringen bestellen

Wilt u graag een setje dummy ringen bestellen om deze ringen even te testen? Heeft u al een idee welke dummy ringen u zou willen testen? Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste trouwringen. Hiervoor komen wij bij u thuis om samen al uw wensen en voorkeuren te bespreken. We nemen uitgebreid de tijd voor u en kunnen u de volledige aandacht geven. We nemen een grote collectie dummy ringen mee en een 3D-ontwerpprogramma waarop u zelf aan de slag kan om de perfecte ringen te ontwerpen. De dummyringen houden wij in onze collectie. Tijdens een afspraak mag u alle dummyringen doorkijken, passen en ervaren.

 

Afspraak maken en dummy ringen passen

Zou u graag eens met ons in contact komen om trouwringen uit te zoeken of lijkt het u fijn om een setje dummy ringen te dragen? Neem gerust eens contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zullen we er alles aan doen om u te helpen.

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Vrijblijvend een afspraak maken