Wanneer trouwringen uitzoeken en bestellen?

Wanneer trouwringen uitzoeken en bestellen?

Gaan u en uw partner binnenkort trouwen? En vraagt u zich af wanneer u trouwringen moeten uitzoeken en bestellen? Heel verstandig dat u hier al over nadenkt. Een trouwring uitzoeken is namelijk een heel proces: u ontdekt uw voorkeuren, u bepaalt uw budget… Trouwringservice helpt u graag verder. Wij hopen dat deze blog u een idee geeft van het proces van trouwringen uitzoeken. Zo weet u zeker dat u ze op tijd in huis heeft!

Begin op tijd met nadenken over uw wensen

Hoe lang van te voren zoek je trouwringen uit? Wij raden u aan om al een half jaar voor uw bruiloft na te gaan denken over uw trouwringen. Dit geeft u de tijd en ruimte om al uw wensen rustig op een rijtje te zetten. Voor welk materiaal kiest u? Gaat u voor een klassieke of voor een trendy ring? Voor elegant of voor stoer? Wilt u één diamant in de ring of liever meerdere? Het zijn allemaal zaken die u met uw partner kunt bespreken. Maak ook op tijd een afspraak met onze trouwringenspecialist vanwege een eventuele levertijd van de ringen.

Bepaal uw budget

Niet geheel onbelangrijk: bepaal uw budget! Gelukkig bestaan er trouwringen in verschillende prijsklassen. Het soort materiaal bepaalt de prijs deels. In het algemeen kunnen we stellen dat goud en platina vrij kostbaar zijn. Ook de dikte van de ring is van belang: zo bevat een dikke gouden ring meer goud dan een dunne gouden ring. Daarnaast speelt het ontwerp een rol. Trouwringservice informeert u graag over de mogelijkheden.

wanneer trouwringen bestellen

Thuis trouwringen uitzoeken, zonder afleiding en met persoonlijke aandacht

Heeft u weinig tijd door uw werk of heeft u kinderen thuis? Dan is het nog een hele uitdaging om alles geregeld te krijgen voor de bruiloft. Komt het er maar niet van om naar een juwelier toe te gaan om trouwringen uit te zoeken? Geen probleem! Trouwringservice komt graag bij u thuis langs op een moment naar wens. In de rustige omgeving van uw eigen huis worden we niet gestoord. Alle aandacht van onze trouwringen specialist gaat naar u uit. Eerlijk advies, heldere communicatie en transparantie over de prijs staan hierbij voorop.

Kies voor een standaard ring of steel de show met een gepersonaliseerde ring

In ons assortiment vindt u trouwringen van het Duitse Rauschmayer, een merk dat staat voor hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben een grote collectie standaard ringen in verschillende materialen, afwerkingen en diktes. Zit uw droomring er niet bij? Dan gaan we met plezier voor u aan de slag met ons ontwerpprogramma. Zo krijgt u gegarandeerd uw droomring, die u een leven lang kunt dragen. Gravures brengen wij gratis aan in een lettertype naar keuze.

Een afspraak maken met Trouwringservice doet u zo

Lijkt het u fijn om onze trouwringenspecialist bij u thuis langs te laten komen? Wilt u in alle rust uw trouwringen uitzoeken? Maak dan meteen een afspraak met Trouwringservice! Vul het contactformulier in op onze website en u hoort van ons. Wij komen bij u langs zonder voorrijkosten en brengen ook geen kosten in rekening als u uiteindelijk geen ringen bij ons afneemt.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken