Trouwringen kopen tijdens lockdown

Trouwringen kopen tijdens lockdown.

Gaan jullie binnenkort trouwen, maar zien jullie door de lockdown alle voorbereidingen in het water vallen? is het allemaal niet meer zo zeker dat de bruiloft door kan gaan? Weten jullie niet of de ringen nog wel gekocht kunnen worden? Wij vertellen jullie hier wat meer.

Lockdown en Bruiloften

Tijdens de lockdown die op 14 december 2020 ingaat zijn bruiloften tot maximaal 30 personen toegestaan. Dit wil zeggen, de ceremonie en eventuele kerkdienst kunnen doorgaan met maximaal 30 personen inclusief kinderen. Helaas kan een feest of receptie tot 19 januari niet doorgaan. Uiteraard zijn er mogelijkheden om dit creatief op te lossen. Ons advies is, Neem zo min mogelijk risico, hou je aan de regels. Deze regels zijn allemaal te vinden op www.rijksoverheid.nl

Trouwringen uitzoeken tijdens lockdown

Tijdens de lockdown zijn de meeste winkels dicht. Gelukkig mag u nog wel (zeer beperkt) bezoek ontvangen. ik, Remco, kom altijd alleen naar een afspraak samen met onze uitgebreide dummycollectie trouwringen. Tijdens deze lockdown behandelen wij 1 afspraak per dag om besmettingen te voorkomen. Tijdens de afspraak houden wij 1,5 meter afstand, dit ronden wij liever af naar 2 meter. Voor advies op technisch vlak hoeven wij niet dichtbij jullie te zijn. De rest van de dag gebruiken wij om de ringen weer te desinfecteren en om in onze goudsmederij de overige sieraden en reparaties uit te voeren.

Trouwringen uitzoeken tijdens lockdown

Bruiloft voorbereiden

Tijdens deze lockdown kunnen jullie prima de bruiloft voorbereiden. Zo kunnen er kaarten worden uitgezocht. De dagindeling en de gastenlijst gemaakt worden. Ook de wensen voor de fotograaf kunnen op papier gezet worden. Kortom, jullie hoeven niet stil te zitten de komende tijd. Voor trouwringen hoeven jullie zelfs de deur niet uit. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek onze uitgebreide collectie trouwringen. In ons ontwerpprogramma kunnen wij meer dan 4 biljoen verschillende trouwringen ontwerpen.

Privé afspraak trouwringen maken met Trouwringservice

Willen jullie ook in een vertrouwde omgeving trouwringen uitzoeken, in uw eigen huis? Daarbij ook helder en eerlijk advies ontvangen? Neem dan vandaag nog contact op met Trouwringservice en maak een privé afspraak. Wij rijden altijd zonder voorrijkosten door heel Nederland! U mag ons mailen, bellen of het contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op als u ons contactformulier invult.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken