Trouwring kopen in coronatijd: wat zijn de mogelijkheden?

Trouwring kopen in coronatijd: wat zijn de mogelijkheden?

Bent u van plan om te gaan trouwen en vraagt u zich af of het mogelijk is om trouwringen te kiezen in deze coronatijd? Wilt u graag een gesprek bij u thuis over de perfecte trouwring voor u? Wij werken op afspraak en komen graag bij u langs om een goed gesprek te voeren over trouwringen. Wij kunnen overdag langskomen, maar kunnen ook ’s avonds komen. In deze coronatijd is ook dat mogelijk, we gaan pas weg wanneer u tevreden bent. Wilt u alles weten over het uitzoeken van trouwringen tijdens deze coronacrisis? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Trouwringen uitkiezen tijdens coronatijd

Wanneer u trouwringen gaat uitzoeken wilt u natuurlijk een ring hebben die bij u past. De zoektocht naar de perfecte ring voor u is geen gemakkelijke opgave. Het is dan ook daarom dat wij graag bij u langskomen om uitgebreid te spreken over uw wensen. Door bij u thuis te spreken over de ringen zorgen we er samen voor dat u in een vertrouwde omgeving bent en u geen reistijd heeft. Dit is voor u een groot voordeel. Wij plannen de afspraak zo in dat wij u alle tijd voor u kunnen nemen. Zo kunnen we alle opties, mogelijkheden en aandachtspunten op ons gemak doorlopen. Doordat bezoek in deze coronatijd nog altijd toegestaan is, kunnen wij op deze manier de zoektocht naar dé perfecte trouwring opstarten. Het houden van afstand is voor ons geen belemmering om u te helpen bij het vinden van de perfecte ring.

trouwringen corona lockdown

Voordelen van trouwring thuis uitzoeken

Dat wij bij u langskomen voor het zoeken naar dé perfecte trouwring heeft voor u een aantal voordelen. We sommen de voordelen even op:

  • Doordat wij bij u langskomen hoeft u niet te reizen. Dit bespaart u dus tijd en geld.
  • Wij nemen uitgebreid de tijd voor u zodat we geen overhaaste beslissingen hoeven te nemen.
  • Vanwege onze ervaring en expertise kunnen we u geheel op maat helpen.
  • Door bij u thuis af te spreken zorgen we ervoor dat we in een voor u vertrouwde omgeving spreken. Zo voelt u zich helemaal op uw gemak.
  • Wilt u er nog een nachtje over slapen? Geen probleem, dan plannen we gewoon een nieuwe afspraak in en komen we binnenkort weer langs.
  • De prijzen van ons zijn zeer aantrekkelijk.
  • Wij hebben de mogelijkheid tot graveren en doen dit zelf. Zo zorgen we ervoor dat de kwaliteit goed is.

Afspraak maken om trouwring uit te zoeken

Wilt u graag dat wij bij u langskomen om coronaproof trouwringen uit te zoeken? Wilt u in dit gesprek informatie, advies en voorbeelden ontvangen? Wij kunnen u volledig op maat helpen en nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken