Trouwringen kopen terwijl de juwelierszaak dicht is

Trouwringen kopen terwijl de juwelierszaak dicht is

Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van trouwringen en vraagt u zich af hoe u deze zoektocht kan voortzetten nu uw juwelier dicht is? Bent u bang dat het nu onmogelijk is om dé perfecte trouwring te vinden? We kunnen u geruststellen: dat is niet het geval. Wij kunnen ook in deze coronatijd bij u langskomen en gaan graag samen met u op zoek naar dé perfecte trouwring die helemaal bij u past. In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Juwelier is dicht: wat nu?

Is uw dichtstbijzijnde juwelier dicht omtrent corona en vraagt u zich af hoe u nu trouwringen kan uitzoeken? Wanneer u gezamenlijk op zoek bent naar dé perfecte trouwring dan is het fijn om hierover in gesprek te kunnen met een specialist. Wanneer uw juwelier dicht is dan zit u wellicht nu met de handen in het haar omtrent uw ringkeuze. Wij kunnen u geruststellen: het thuis bespreken en uitzoeken van trouwringen is één van de mogelijkheden die wij bieden. Wij kunnen coronaproof bij u langskomen en blijven net zo lang met u op zoek naar de perfecte trouwring totdat jullie beiden helemaal tevreden zijn. Hoe wij werken en wat de voordelen van onze werkwijze zijn? Dat vertellen we in dit artikel.

Hoe werken wij?

Wij komen bij u langs om samen op zoek te gaan naar de perfecte trouwringen. Onze expert komt bij u langs en zal pas vertrekken wanneer alles naar wens is. Onze expert neemt een aantal exemplaren mee van ons zeer uitgebreide assortiment en geeft u de mogelijkheid om een ring helemaal naar wens te ontwerpen. Dit ontwerpen wordt gedaan met behulp van een speciaal programma wat eindeloze mogelijkheden heeft. Wij geven u de volledige aandacht en nemen uitgebreid de tijd voor u zodat wij gegarandeerd tot de ideale ring gaan komen.

Voordelen van het thuis uitzoeken van trouwringen

Dat wij bij u langskomen voor het uitzoeken van trouwringen heeft voor u een aantal voordelen. Deze voordelen zijn onder andere:

  • Doordat wij bij u komen zit u in een vertrouwde omgeving. Dit maakt het zoeken naar de perfecte ring eenvoudiger.
  • Wij komen bij u langs waardoor u geen reistijd en -kosten heeft.
  • U krijgt onze volledige aandacht. Wij vertrekken pas wanneer u helemaal tevreden bent.
  • U krijgt de mogelijkheid ringen te passen, te ontwerpen en uit te zoeken. Onze expert is er voor al uw vragen en geeft u advies.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken