Tricolor ring

Bent u op zoek naar een prachtige en unieke trouwring? Heeft u al eens gehoord van een tricolor ring en wilt u hier graag meer over weten? Een tricolor ring is een unieke, bijzondere en in het oog springende type ring die bij vele mensen in de smaak valt. Wilt u graag weten wat een tricolor ring nou zo bijzonder maakt en zou u graag willen kijken naar een tricolor ring? Lees dan even verder!

Wat is een tricolor ring?

Wellicht kunt u het al een beetje uit het woord halen, maar tricolor betekent ‘drie kleuren’. Een tricolor ring is dus een drie kleuren ring. Vaak hebben ringen maar één of hooguit twee kleuren, maar deze tricolor ringen hebben dus maar liefst drie verschillende kleuren. Dit maakt de ringen dus zo uniek en zorgt ervoor dat de ringen echte blikvangers zijn. Vaak hebben de tricolor ringen een heel eigenzinnig ontwerp. Dit laten wij u graag in het echt zien.

Thuis tricolor trouwringen uitzoeken

Onze werkwijze is wat anders dan die van de meeste juweliers. Daar waar de meeste juweliers u uitnodigen in hun juwelierszaak gaan wij juist naar u toe. Wij doen dit omdat wij ervaren dat mensen het fijner vinden om in een voor hen vertrouwde omgeving naar trouwringen te zoeken dan in een juwelierszaak waar ook nog andere klanten lopen. Wij kunnen u garanderen dat we de volledige aandacht voor u hebben, nemen uitgebreid de tijd voor u en rekenen geen voorrijkosten. We nemen naar onze afspraak onze ervaring, ons assortiment, veel ring dummy’s en een 3D-ontwerpprogramma mee. Met het programma gaan we aan de slag om aan de hand van uw voorkeuren de perfecte (tricolor) ring voor u te vinden.

Verschillende soorten tricolor ringen

Tricolor ringen bestaan dus altijd uit drie kleuren, maar welke kleuren zijn dat? Dat maakt in principe niet uit. Tricolor ringen kunnen drie goudsoorten bevatten, bijvoorbeeld geelgoud, witgoud en roodgoud. Maar tricolor ringen kunnen ook geelgoud, zirkonium en titanium bevatten. In principe kan u bij een tricolor ring dus alles kleuren en metaalsoorten combineren. Tijdens ons gesprek zullen we, met behulp van het 3D-ontwerpprogramma, het hier zeker over hebben.

Tricolor ring uitzoeken

Wilt u met behulp van onze expert de mooiste tricolor ring vinden of zelf ontwerpen? Wilt u graag een afspraak maken met ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! We kijken ernaar uit om van uw zoektocht naar tricolor ringen een succes te maken!

Vrijblijvend een afspraak maken