Een tricolor ring op maat

Wil je een unieke tricolor ring op maat laten maken? Bij Trouwringservice is het mogelijk. Een tricolor ring is een in het oog springend type ring die bij velen in de smaak valt. De ring bestaat namelijk uit drie verschillende kleuren. Dit maakt de ringen uniek en zorgt ervoor dat jouw ring een echte blikvanger is. Vaak hebben de tricolor ringen een eigenzinnig ontwerp. Ik laat de ringen graag aan jullie zien.

Thuis een tricolor ring op maat uitzoeken

Mijn werkwijze is wat anders dan die van de meeste juweliers. In plaats van jullie uit te nodigen in een juwelierszaak, kom ik naar jullie toe. Ik doe dit omdat ik ervaar dat mensen het fijner vinden om in een voor hen vertrouwde omgeving hun trouwringen uit te zoeken. Ik neem uitgebreid de tijd voor jullie. Als trouwringspecialist neem ik meer dan tien jaar ervaring mee naar de afspraak. Ik voorzie jullie van uitgebreid en eerlijk advies. Daarnaast kunnen jullie de complete de trouwringcollectie bekijken en passen en neem ik een 3D-ontwerpprogramma mee, zodat jullie zelf een tricolor ring op maat kunnen ontwerpen.

De verschillende soorten tricolor ringen

Tricolor ringen bestaan altijd uit drie kleuren, maar welke kleuren zijn dat? Dat maakt in principe niet uit. Tricolor ringen kunnen drie goudsoorten bevatten, zoals geelgoud, witgoud en roodgoud. Ook is bijvoorbeeld geelgoud in combinatie met zirkonium en titanium een optie. In principe kun je bij een tricolor ring op maat dus alle kleuren en metaalsoorten combineren. Tijdens onze afspraak zullen we het hier, met behulp van mijn 3D-ontwerpprogramma, zeker over hebben.

Ontwerp een persoonlijke ring

Willen jullie, met behulp van een goudsmid, de mooiste tricolor ring op maat laten maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op en maak een afspraak via onderstaande button. Ik kijk ernaar uit om van jullie zoektocht naar tricolor ringen een succes te maken en help jullie graag door jullie te voorzien van vakkundig en eerlijk advies.

Vrijblijvend een afspraak maken