Online betaalbare trouwringen bekijken en kopen

Online betaalbare trouwringen bekijken en kopen

Bent u van plan om te gaan trouwen en zijn jullie samen op zoek naar trouwringen? Willen jullie prachtige trouwringen voor een betaalbare prijs? Dan zijn jullie aan het goede adres. Het vinden van de juiste trouwringen is geen eenvoudige klus. Het grote assortiment kan ervoor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer kan zien en de prijzen lopen dusdanig uiteen dat het gewoon lastig is. Voor betaalbare trouwringen zit u bij ons echter goed. Wat onze aanpak is? Dat vertellen we in dit artikel.

Betaalbare trouwringen online en/of offline uitzoeken

Ook ons assortiment aan trouwringen is groot, maar omdat wij weten dat dit niet altijd in het voordeel van de consument is hebben wij onze werkwijze hierop aangepast. Want niet zelden wanneer een klant denkt de perfecte ring gevonden te hebben, valt zijn of haar blik op een andere ring die ook heel leuk is. Om te helpen bij het maken van een keus hebben wij een aantal vaste structuren in ons werk. Zo komen wij bij jullie thuis langs om op ons gemak naar trouwringen te kijken, komen wij gewoon nog een keer langs indien dat nodig is, nemen we uitgebreid de tijd voor u en maken we gebruik van een speciaal ontwerpprogramma. Op dit programma kunt u uw voorkeuren, smaken en uw budget invullen. Vervolgens schotelt het programma ons betaalbare trouwringen voor die zouden moeten passen bij wat u voor ogen heeft.

Hoe duur zijn de trouwringen van Trouwringservice?

Trouwringen zijn er in zoveel soorten en maten, maar ook in vele prijsklassen. Eigenlijk is een trouwring zo duur te maken als u zelf wilt. Wij hebben ringen vanaf zo’n €300,- in ons assortiment, maar verkopen ringen gemiddeld wel voor een wat hogere prijs. De prijs van ringen wordt bepaald door het materiaal, de extra’s zoals graveren en of een steentje of diamantje, het werk dat aan de ring besteed is en nog een aantal factoren. De gemiddelde prijs waarvoor wij een trouwring verkopen ligt zo tussen de €1.200 en €1.600. Als het goed is draagt u uw trouwring voor de rest van uw leven. Stel u draagt uw trouwring voor 30 jaar, hopelijk nog meer, dan valt de investering op jaarbasis enorm mee.

Een afspraak maken

Op onze site kunt u betaalbare trouwringen online al uitzoeken, maar het allerbeste is om een afspraak met ons te maken. Dan komen wij bij u langs of plannen we een online afspraak in. We spreken uitvoerig over het aanstaande huwelijk, de ringen en al jullie voorkeuren en gaan samen ons best doen om de perfecte trouwringen voor een betaalbare prijs te vinden. Wilt u graag een vrijblijvende afspraak met ons? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken