Win een reis naar afrika

Rauschmayer actie 2022

Bruidspaar van het jaar 2022

Een eersteklas wedstrijd

Op 1 januari 2022 lanceert Rauschmayer, 1 van onze trouwringfabrikanten iets heel groots. Een eersteklas wedstrijd waaraan stellen die al getrouwd zijn of in 2022 gaan trouwen, kunnen deelnemen. Het maakt niet eens uit welke trouwringen het paar draagt.

Rauschmayer hecht veel waarde aan originaliteit: het winnende koppel, dat op 1 januari 2023 wordt gekozen, gaat niet alleen genieten van een 10-daagse luxe reis naar Zuid-Afrika (inclusief vlucht en transfer), maar ontvangt ook nog eens 10.000 euro aan zakgeld!

De reis is opgedeeld in 5 dagen Barefoot Addo Elephant Lodge en 5 dagen luxe hotel in Kaapstad 


Zo doe je mee

Video opnemen

Video opnemen

Jullie creativiteit en originaliteit is vereist, want Rauschmayer ziet graag een 60 seconden Reel van jullie. Film zoveel als je kunt en maak er wat moois van. Wie zijn jullie, wat beschrijft jullie in beeld en geluid, wat is jullie gemeenschappelijke verhaal en welk nummer bekroont jullie liefde?!

Video opsturen naar Rauschmayer

video insturen

Als jullie tevreden zijn met het resultaat, stuur Rauschmayer dan jullie Reel per e-mail tussen 01/01/2022 en 31/12/2022.
Ze controleren of het voldoet aan de Instagram-richtlijnen en uploaden het vervolgens naar de Rauschmayer Instagram bij de "Reels".

liken en delen

Delen en liken

Nu wordt het spannend, want vanaf het moment dat jullie Reel online is, heb je tot 31 december 2022 om je video te delen, te delen en te liken. Iedereen die zich abonneert op het Rauschmayer Instagram-kanaal (@rauschmayer_trauringe) en Rauschmayer linkt terwijl hij de Reel deelt, voldoet aan de deelnamevoorwaarden en komt in de loterijpot.

duimen

Duimendraaien

Dan is het tijd om te duimen en te hopen dat jullie op reis kunnen.

De Reel met de meeste likes wint!

Dit kan het winnende stel verwachten

Barefoot Addo Elephant Lodge - de bekroonde luxe accommodatie in Addo, Oost-Kaap

5 dagen Barefoot Addo Elephant Lodge - de bekroonde luxe accommodatie in Addo, Oost-Kaap

Het unieke safarikamp ligt aan de rand van het Addo Elephant National Park in de Greater Addo area, op slechts twee uur rijden van Port Elizabeth. De exclusieve, vertrouwde lodge biedt u een plek van rust en ontspanning midden in een volledig omheind wildreservaat. Niets staat een geslaagde safarivakantie in de weg - wees nieuwsgierig wat er hier te ontdekken en te beleven is.
Radisson Blu Hotel Waterfront, Kaapstad

5 dagen Radisson Blu Hotel Waterfront, Kaapstad

Geniet van het uitzicht op de prachtige Atlantische Oceaan en de privé-jachthaven van het Radisson Blu Hotel Waterfront in Kaapstad. De prachtige locatie vormt het perfecte decor voor een onvergetelijk verblijf in Kaapstad. Word wakker met het geluid van zachte oceaangolven die breken aan de kust voordat uw dag begint. Geniet van regionale specialiteiten of internationale klassiekers en de bijpassende Zuid-Afrikaanse wijn in het restaurant van Tobago met uitzicht op zee. In het verwarmde onbegrensde zwembad beleeft u pure ontspanning onder het genot van een cocktail.
Rauschmayer actie, trouwringen actie, afrika reis

+ €10.000 zakgeld

Mail de video naar brautpaardesjahres@rauschmayer.com
trouwringen-op-afspraak

Toch eerst kennismaken met de trouwringen van Rauschmayer?

Maak hier een vrijblijvende afspraak, wij komen door heel Nederland (en een deel van België) aan huis.