Trouwringenexpert aan huis

Gaan jullie binnenkort trouwen? Zijn jullie daarvoor opzoek naar een echte trouwringenexpert die bij jullie thuis komt? Iemand die echt al jullie vragen kan beantwoorden op het gebied van trouwringen en niet de hoofdprijs rekent? Jullie lezen hier over de mogelijkheden.

Trouwringenexpert aan huis

Als trouwringexpert heeft Remco al heel wat jaren ervaring. Sinds 2010 is hij goudsmid en is hij zich steeds meer gaan focussen op trouwringen. In December 2017 heeft hij Trouwringservice.nl opgezet. Hiermee is het voor bruidsparen mogelijk om met hem over hun trouwring wensen te sparren, te ontwerpen en uit te zoeken.

Door deze duidelijke keuze voor trouwringen, heeft Remco zich duidelijk kunnen onderscheiden van juweliers en goudsmeden. Hij heeft heel gericht zijn kennis uitgebreid binnen de trouwringen, waardoor hij werkelijk alles kan vertellen over dit prachtige juweel.

Om de service voor iedereen beschikbaar te maken, komt hij aan huis. Jullie hoeven zelfs de deur niet uit. Door heel Nederland rijd hij met de meer dan 600 trouwringmodellen en het ontwerpprogramma. Kortom, als Remco binnenstapt, komt de hele wereld aan trouwringen binnen.

Trouwringenexpert aan huis, trouwringsexpert aan huis

Trouwringexpert in vergelijking met juwelier

Als trouwringexpert heeft Remco alle aandacht en tijd voor jullie. Hij werkt alleen op afspraak en neemt daar dan ruim de tijd voor. Zorgvuldig en met aandacht volgt hij jullie mening als jullie door de trouwringencollectie gaan. Hierdoor krijgt hij snel een beeld bij wat jullie mooi vinden. Juist omdat er geen andere klanten zijn kan hij de aandacht goed bij jullie wensen houden. Er is namelijk weinig tot geen afleiding.

Ook jullie zijn een stuk meer op het gemak. In de eigen omgeving kunnen de meeste mensen goed ontspannen. Hierdoor worden de goede vragen gesteld en wordt er ook goed nagedacht over wat er echt gewenst is. Trouwringen kopen de meeste mensen niet elke dag.

Wat kost een bezoek van de trouwringenexpert?

Een bezoek van de trouwringexpert kost niets. Remco weet dat het voor echtparen al duur genoeg is om een bruiloft voor te bereiden. Daarom rijd hij gratis door heel Nederland om zijn kennis in te zetten voor jullie mooiste ringen.

Tijdens de afspraak komt de prijs van de ringen altijd aan bod. Niet alleen de ringen maar ook de prijs, moet aan al jullie verwachtingen voldoen. Remco is daar altijd heel transparant in. Geen addertjes onder het gras, en afspraak is afspraak. Als jullie mooiste ringen te duur zijn, dan kijken we samen naar eventuele oplossingen zodat de prijs binnen jullie budget valt.

Hoe maken wij een afspraak met de trouwringenexpert?

Remco, de trouwringexpert is vaak in gesprek met aanstaand bruidsparen. Als je hem belt en hij neemt niet op, belt hij altijd terug. Mailen en appen kan altijd. Als jullie een afspraak willen maken om, samen met Remco, de wereld van de trouwringen in te duiken, dan kan dat via de knop hieronder.

Vrijblijvend een afspraak maken