Hoelang duurt het om trouwringen uit te zoeken?

Hoelang duurt het om trouwringen uit te zoeken?

Zijn jullie opzoek naar trouwringen? vragen jullie je af hoelang het duurt om trouwringen uit te zoeken? Willen jullie weten waarom het het uitzoeken van trouwringen zo lang duurt? Wij geven hier antwoord op al deze vragen.

Wat is het meest tijdrovende bij het uitzoeken van trouwringen?

Er komt veel kijken bij het uitzoeken van trouwringen. Vaak zijn er grote collecties te bekijken. om de mooiste trouwringen te vinden, die echt bij jullie passen, is het aan te raden alle mooie ringen te verzamelen. Hier maak je dan een soort mini collectie van.

Als alle mooie ringen bij elkaar staan gaan de details opvallen. Welke bolling, dikte, breedte en kleur moeten de trouwringen hebben? Deze details uitzoeken in het meest tijdrovend tijdens een afspraak. Dat is ook niet gek, de details maken de ring. Juist op deze details kunnen jullie de trouwringen erg persoonlijk maken.

Hoelang duurt het om trouwringen uit te zoeken?

Om trouwringen uit te zoeken ben je al snel ongeveer 2 tot 2,5 uur bezig. een enkele keer zijn wij met een uur klaar. Daarnaast komt het ook voor dat het uitzoeken van trouwringen 3 uur of langer duurt.

Juist als jullie meer tijd nodig hebben is het handig als deze tijd ook in alle rust genomen kan worden. Daarom is het verstandig om zelf ruim tijd in te plannen voor het uitzoeken van jullie droomringen.

Hoelang duurt het om trouwringen uit te zoeken

Waarom moet het uitzoeken van trouwringen zolang duren?

Het uitzoeken van trouwringen duurt zolang omdat eerst jullie smaak bepaald moet worden. Binnen jullie smaak zijn er veel details. Alle details moeten een weloverwogen keuze zijn. Hierdoor worden jullie tourwringen extra persoonlijk. Tijdens het uitzoeken is het daarom goed om in gedachten te houden dat ringen aangepast kunnen worden aan jullie persoonlijke wensen.

Naast het uitzoeken is ook het advies over de kwaliteit een belangrijk onderdeel. Duidelijk advies over de materialen van de trouwringen geeft jullie een duidelijk beeld over de verwachting van de ringen. Beschadigingen en eventuele mogelijkheden als de ringen vermaakt moeten worden. Als jullie vingers dikker of dunner worden, wat zijn dan de mogelijkheden. Al dit soort zaken worden besproken.

Hoe lang is de levertijd van trouwringen?

De levertijd van trouwringen kan soms erg snel. Het is ons gelukt om meermaals ringen binnen 1 week te leveren. Als normale levertijd rekenen wij vanaf 3 weken. Uiteraard kunt u contact opnemen als u speciale wensen heeft.

Hoe snel kunnen wij een afspraak maken om trouwringen uit te zoeken?

Trouwringen uitzoeken kan vaak erg snel. Wij komen naar jullie toe met onze trouwringencollectie. We zullen samen alle aandacht vestigen op het vinden van de perfecte ringen. Naast een grote collectie nemen wij ook een ontwerpprogramma mee. Hiermee kunnen we jullie ringen nog verder personaliseren.

Willen jullie goed advies en de scherpste prijs? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen


Vrijblijvend een afspraak maken