Hoe duur is een verlovingsring?

Bent u op zoek naar een verlovingsring of bent u gewoon geïnteresseerd in ringen? Vraagt u zich af hoe duur een verlovingsring is? Verlovings- en trouwringen zijn duur, wordt vaak gedacht. Natuurlijk kosten deze sieraden best wat geld, maar ook deze ringen zijn er in allerlei prijsklassen. Zo kunt u uw ring zo duur maken als u zelf wilt. Wilt u alles weten over de prijzen van verlovingsringen? In dit artikel vertellen we alles wat u moet weten.

Wat is een verlovingsring?

De ring waarmee het huwelijksaanzoek wordt gedaan is een verlovingsring, deze ring wordt gedragen vanaf het ja-woord. De verlovingsring wordt traditioneel om de linkerhand gedragen, omdat het hart rechtstreeks in verbinding staat met de ringvinger van deze hand. Het is echter niet noodzakelijk om de verlovingsring te blijven dragen na het huwelijk. U bent hier natuurlijk volledig vrij in. Een verlovingsring kan ook aan dezelfde hand gedragen worden als de trouwring. Het is aan u of u dit mooi vindt.

prijs verlovingsring

Hoe duur is een verlovingsring?

De prijs van verlovingsringen lopen nogal uiteen. Mensen denken vaak dat verlovingsringen duur zijn, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Zeker bij ons is dit niet zo. Dit omdat wij altijd op zoek gaan naar een ring die past binnen uw budget. Verlovingsringen zijn er al vanaf 300 Euro. De gemiddelde prijs van een verlovingsring ligt echter wel wat hoger. De gemiddelde prijs schommelt ergens rond de 1.000 tot 1.500 Euro. Een trouwring is vervolgens doorgaans wat duurder. In gesprek met u gaan we graag op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Samen vinden we gegarandeerd een ring die past in uw budget.

Afspraak bij u thuis

Wilt u graag een verlovingsring aanschaffen of op zoek gaan naar de perfecte verlovingsring? Wilt u graag advies op maat, hulp van een expert en graag de mogelijkheid om uw droomring te schetsen in een speciaal ontwerpprogramma? Wij komen bij u thuis zodat u in een vertrouwde omgeving op zoek kan naar de perfecte ring. Zo kunt u op uw gemak de ideale ring uitzoeken. Wilt u liever ergens anders afspreken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem eens contact met ons op en samen gaan we op zoek naar de perfecte ring.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken