Verlovingsring en trouwring combineren

Verlovingsring en trouwring combineren

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een trouwring? Vraagt u zich af of het mogelijk is om de trouwring te combineren met de verlovingsring? Zeker kan dat! Het combineren van de verlovingsring en de trouwring kan heel goed en op verschillende manieren. Wilt u weten wat deze verschillende manieren zijn? Dat vertellen we in dit artikel. Benieuwd? Lees dan lekker verder!

De verlovingsring na het trouwen niet meer dragen

We gaan u zo meteen vertellen hoe u de verlovingsring en trouwring samen kunt dragen, maar dit hoeft natuurlijk niet. U kunt er ook voor kiezen om de verlovingsring na het voltrekken van het huwelijk niet meer te dragen. U kunt de verlovingsring dan opbergen op een speciale plek. Zorg ervoor dat u de ring bewaart in een doosje en dat doosje op een plek legt waar u de ring niet kan kwijtraken. U zal niet de eerste zijn die tijdens een verhuizing bijvoorbeeld iets dierbaars kwijtraakt.

Verlovingsring en trouwring combineren

Wanneer u een verlovingsring heeft die u qua metaalsoort en stijl erg mooi vindt dan kunt u natuurlijk bij het kopen van een trouwring zoeken naar een ring die heel goed is te combineren met uw verlovingsring. Wij kunnen u hierbij helpen. Wij weten als geen ander hoe ringen te combineren zijn en nemen tijdens onze eventuele afspraak een 3D-ontwerpprogramma mee. We vullen in wat voor ring u heeft, welke stijl dat is en wat uw budget is waarna de computer ons een hele rits aan suggesties en mogelijkheden geeft. Wilt u graag gebruik maken van deze mogelijkheid en onze expertise? Neem dan contact met ons op.

Verlovingsring en trouwring combineren: Welke ring aan welke hand?

Er zijn allerlei voorschriften voor het dragen van verlovings- en trouwringenZo hebben geloof, afkomst en andere zaken invloed op hoe mensen een hun ringen dragen. Wij raden aan om de ringen te dragen zoals u dat zelf wilt. Vaak wordt de verlovingsring om de linkerhand gedragen tot en met het huwelijk. Daarna verhuisd de verlovingsring vaak van links naar rechts om plaats te maken voor de trouwring. Dit is hoe het vaak gaat, maar zoals gezegd raden wij aan om te doen waar u zich het fijnst bij voelt.

Samen zoeken naar bijpassende trouwringen

Wilt u graag onze hulp inschakelen bij het vinden van trouwringen die perfect passen bij uw verlovingsring? Wij kunnen u als geen ander helpen bij het vinden van ringen die perfect matchen. Wilt u samen met ons zoeken naar trouwringen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons!

Vrijblijvend een afspraak maken