Vriendschapsringen goud


Bent u op zoek naar vriendschapsringen om uw speciale vriendschap met iemand te symboliseren? Heeft u de voorkeur voor een gouden vriendschapsring? Ons assortiment bevat vele ringen en heeft natuurlijk ook vriendschapsringen in het goud. Gouden vriendschapsringen kunt u samen uitzoeken met de hulp van onze expert. Alles weten over gouden vriendschapsringen? Lees dan dit artikel!


Wat is een vriendschapsring?

Mensen dragen vaak ringen om een speciale reden. Dit hoeft natuurlijk niet altijd, maar gebeurt vaak wel. Zo is een trouwring er om de geliefde te eren, de verlovingsring is er om de huwelijksbelofte te symboliseren en zijn er vriendschapsringen om een speciale band met iemand te onderscheiden. Vriendschapsringen kunnen om allerlei redenen gedragen worden. Zo zijn er vrienden en vriendinnen die na een x-aantal jaar vriendschap besluiten om een vriendschapsring te dragen, maar kan een vriendschapsring bijvoorbeeld ook door broers, zussen, neven en nichten gedragen worden. Ook dragen mensen vriendschapsringen voor hun (groot)ouders. 

Vriendschapsringen die familieleden dragen worden ook wel relatieringen genoemd. De relatie die mensen hebben wordt namelijk met zo’n ring extra kracht bijgezet. 


Verschillende soorten gouden relatieringen

Ons assortiment kent vele soorten ringen. Wij hebben allerlei metaalsoorten in ons assortiment. Denk hierbij aan zilveren, titanium, platina, zirkonium en palladium. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken en charmes. Relatieringen hebben natuurlijk ook in verschillende soorten goud. Denk aan geelgoud, roodgoud, witgoud en roségoud. Al deze soorten hebben wij in verschillende stijlen en kunnen eventueel zelfs gecombineerd worden. Op onze site ziet u al enkele ringen uit ons assortiment, maar natuurlijk hebben we er nog veel meer. Al deze ringen laten we u graag in een persoonlijk gesprek zien.

Wij hebben ringen die heel subtiel en dun zijn, maar bijvoorbeeld ook stoere vriendschapsringen. Zo kan iedereen een ring uitzoeken die past bij hem of haar. Ziet u op onze site een ring die u heel mooi vindt, maar wilt u die ring in een andere kleur? Elke ring die u in geelgoud bijvoorbeeld tegenkomt, kan ook in roségoud of een andere metaalsoort worden gemaakt. 


Hoe ziet een gouden vriendschapsring eruit?

Vaak denken mensen dat vriendschapsringen er anders uitzien dan andere ringen. Echter is dit niet het geval. Gouden vriendschapsringen hoeven er niet anders uit te zien dan bijvoorbeeld een verlovingsring of een trouwring. Er zijn dus geen bepaalde criteria waaraan een vriendschapsring qua uiterlijk moet voldoen.


Vriendschapsringsringen uitzoeken

Wilt u gouden vriendschapsringen samen met uw vriend, vriendin of andere goede bekende uitzoeken? Wilt u graag samen met onze expert naar vriendschapsringen zoeken? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van vriendschapsringen en komen hiervoor graag bij u langs. Wilt u graag een afspraak met ons inplannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken