Relatieringen wit goud

Bent u op zoek naar relatieringen om de speciale band die u met iemand heeft te symboliseren? Zou u graag relatieringen van wit goud willen uitzoeken? Dan bent u bij TrouwringService aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan trouwringen, verlovingsringen en relatieringen en komen graag bij u thuis om al die ringen aan u te laten zien. Bent u benieuwd naar onze ringen én onze werkwijze? Lees dan vooral even verder!

 

Wat zijn relatieringen?

Relatieringen zijn ringen die mensen die een speciale band met elkaar uitzoeken en dragen om de relatie die zij hebben te symboliseren. De ringen kunnen worden uitgewisseld tussen mensen met een relatie in de zin van een verliefd stel, maar ook vrienden, vriendinnen, neven en nichten zouden zo’n relatiering kunnen dragen. Ouders en kinderen die de band met elkaar symboliseren met een relatiering komt ook voor. Eigenlijk kan een relatiering worden gedragen tussen alle banden die maar denkbaar zijn. Als u zich er zelf goed bij voelt dan is het dat ook.

 

Ziet een relatiering er anders uit dan een trouwring of verlovingsring?

Wij hebben in ons assortiment alle drie de soorten ringen, maar het is niet zo dat die ringen er nou per se heel anders uitzien dan elkaar. Hiermee bedoelen we dat een ring in principe door het leven kan als relatiering, maar ook als trouwring of verlovingsring. Het is eigenlijk de symbolische waarde die u aan de ring geeft die de ring anders maakt. Wel zien we dat mensen bij trouwringen vaak wat meer budget vrijmaken en daardoor een wat luxere ring kiezen dan bij relatieringen, maar dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn.

 

Thuis relatieringen uitzoeken

Onze werkwijze is dat wij met ons assortiment en een 3D-ontwerpprogramma bij u thuiskomen om samen naar ringen te kijken. We passen ringdummy’s, gaan in gesprek en maken naar hartenlust gebruik van het 3D-ontwerpprogramma. Wij hebben enorm veel ringen in ons assortiment. Elke ring die wij hebben in bijvoorbeeld geelgoud, kunnen we ook in wit goud maken.

 

Wit gouden relatieringen uitzoeken

Naast het feit dat we elke ring in het wit goud kunnen maken, hebben we standaard ook veel wit gouden ringen bij ons. Wit goud is immers erg populair en zeer duurzaam. Veel mensen houden van wit goud. De ringen van wit goud die u bij ons uitzoekt kunnen wij voor u nog voorzien van gravure, steentjes, diamantjes en andere toevoegingen.

 

Wit gouden relatieringen thuis uitzoeken

Wilt u graag dat wij bij u langskomen om samen naar wit gouden relatieringen te zoeken? Wij rekenen geen voorrijkosten en komen naar u toe terwijl u lekker thuis op ons aan het wachten bent. We zullen samen alle aandacht vestigen op het vinden van de perfecte ringen. Lukt het niet? Dan komen we gewoon nog een keer! Zou u ons graag verwelkomen? Neem dan contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken