Zelf relatieringen maken

Wilt u graag met uw partner, vriend, ouder, familielid of ander dierbaar persoon relatieringen gaan dragen? Twijfelt u tussen het zelf maken van relatieringen en aanschaffen van relatieringen? Relatieringen zijn ringen die u neemt om de speciale band die u met iemand te symboliseren. Ons assortiment bevat vele relatieringen, maar u kunt zelf ook relatieringen maken tijdens speciale workshops. Wilt u weten wat de voor- en nadelen hiervan zijn?

 

Wat zijn relatieringen en hoe zien relatieringen eruit?

Relatieringen zijn ringen die vaak door jonge stelletjes, vrienden, vriendinnen, neven, nichten of andere mensen met een bijzondere band dragen. De ringen zijn er om de band te symboliseren en zijn een mooi aandenken naar elkaar. Relatieringen hebben niet bepaalde kenmerken waaraan ze moeten voldoen. De ringen kunnen allerlei stijlen, kleuren en opties hebben. Vaak worden relatieringen voorzien van gravure. De gravure kan een boodschap, naam, datum of wat dan ook zijn.

 

Zelf relatieringen maken: De voor- en nadelen

Vaak gaan mensen naar een juwelier om relatieringen aan te schaffen, maar het gebeurt ook dat mensen zelf relatieringen gaan maken. Dit kan bij speciale workshops. Onder begeleiding gaat u samen met de persoon met wie u de relatieringen gaat dragen de relatieringen zelf maken. De voordelen hiervan zijn is dat jullie zelf de ringen maken en dat jullie een leuke ervaring hebben, maar verder zitten er toch wel wat nadelen aan:

 

  • Zo kunt u in vele gevallen alleen relatieringen van zilver maken. Bij ons heeft u de keuze uit veel meer metaalsoorten.
  • De ringen die u zelf gaat bewerken worden een leuk aandenken, maar zijn vaak niet zo mooi dat u de ringen ook daadwerkelijk gaat dragen. De ringen die u uit ons assortiment haalt zijn allemaal prachtig en worden met plezier gedragen.
  • Het maken van relatieringen kan maar op een aantal plekken in Nederland en daarvoor moet u dan in vele gevallen wel eventjes rijden. Wanneer u uit ons assortiment ringen wilt uitzoeken komen wij juist naar u. Dit scheelt u reistijd en reiskosten.
  • De ringen die u van zilver zelf maakt zijn nogal gevoelig voor krassen en beschadigingen. De ringen van ons zijn wat dat betreft veel duurzamer en blijven langer mooi.

 

Samen relatieringen uitzoeken bij u thuis

Wij bieden dus niet de mogelijkheid om samen relatieringen te maken, maar bij ons kunt u wel relatieringen uitzoeken. In plaats van dat u naar ons hoeft te komen, komen wij graag naar u toe. In een voor u vertrouwde omgeving kijken we naar relatieringen, hebben we de volledige aandacht voor u en nemen we uitgebreid de tijd. Wij rekenen geen voorrijkosten en komen geheel vrijblijvend op bezoek. We nemen ons assortiment, ring dummy’s en een 3D-ontwerpprogramma mee om samen naar relatieringen te zoeken. Interesse in onze hulp? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend een afspraak maken