Trouwringen in Rotterdam | Trouwringen ontwerpen in Rotterdam

Trouwringen in Rotterdam | Trouwringen ontwerpen in Rotterdam

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie trouwringen in Rotterdam of omgeving? Wij geven jullie graag trouwringen ontwerpen in Rotterdam. lees hieronder verder over de mogelijkheden om trouwringen uit te zoeken en te ontwerpen in Rotterdam.

Trouwen in Rotterdam

Trouwen in Rotterdam is echt een echte belevenis. In Rotterdam staat een schitterend stadhuis om de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden. Daarnaast zijn er zeer veel mogelijkheden om buiten het gemeentehuis om jullie huwelijk te laten voltrekken. Trouwen in Rotterdam is ook super gaaf voor de fotoreportage. Zoeken jullie industriële foto’s, dan zijn er verschillende terreinen en panden waar foto’s gemaakt kunnen worden. Zoeken jullie meer natuur in jullie foto’s, kijk dan bij het eiland van Brienenoord, het Bergse bos, de Rotte of andere natuurgebieden in en om Rotterdam.

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen in Rotterdam

Als jullie op zoek zijn naar trouwringen, dan kunnen jullie gebruik maken van Trouwringservice. Lekker thuis blijven en wij komen bij jullie langs. We nemen een riante collectie dummy trouwringen mee. Ook ons ontwerpprogramma demonstreren wij jullie graag. Op alle woonadressen in Rotterdam, maar ook in Schiedam, Barendrecht of Capelle aan den IJssel kan de afspraak plaats vinden. Goudsmid Remco komt bij jullie langs in heel Nederland. Hij adviseert over de kwaliteit van de ringen en helpt, waar nodig, met het maken van keuzes. Hierbij stuurt Remco niet in jullie keuze, maar geeft hij alleen de verschillen aan.

Door het ontwerpprogramma kunnen wij verschillen in smaak naast elkaar plaatsen. Hierdoor kan een keuze in trouwringen eenvoudig worden gemaakt.

Trouwringen voor het leven

De bedoeling van een trouwring is dat u deze de rest van uw leven draagt. Daarom is het belangrijk dat u het juiste gevoel krijgt bij de ring die u koopt. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van het juiste advies waardoor jullie de ringen vinden die echt bij jullie passen. Naast onze enorme collectie trouwringen, bieden wij jullie ook de mogelijkheid om de trouwringen zelf te ontwerpen. Tijdens het ontwerpen kunnen jullie de trouwringen helemaal zelf samenstellen. Niet alleen de ringen veranderen tijdens het ontwerpen, ook de prijs van de trouwringen is direct zichtbaar en veranderd mee tijdens het ontwerpen.Trouwringen Rotterdam

Wat kosten Trouwringen

Nederlanders geven gemiddeld zo’n 1500 euro aan trouwringen uit. In Amerika is dat bedrag nog vele malen hoger. Het is een flinke uitgave en zeker ook een belangrijke. Het is de bedoeling dat ze een leven lang mee gaan. De prijs wordt bepaald door grofweg 4 factoren: het materiaal, het gewicht, de steentjes en de bewerking van de ring bepalen de uiteindelijke prijs.

Thuis uw trouwringen ontwerpen

Wij bieden u de mogelijkheid om uw droomringen thuis uit te zoeken, in iedere prijsklasse hebben wij voorbeelden. Voor veel mensen is het een enorme opluchting om ongestoord in een vertrouwde omgeving ringen te passen. Remco, Onze trouwringenspecialist luistert naar uw wensen en adviseert u uitgebreid over de materialen en uitvoeringen. Nodig gerust vrienden en/of familie uit als u dat fijn vindt: ook zij zijn welkom als wij bij u op bezoek komen.

Een afspraak maken met Trouwringservice in Rotterdam

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken met Trouwringservice? Dat doet u gemakkelijk online via het contactformulier op onze website. U bent tot niets verplicht, ook niet bij ons bezoek aan huis. Verder brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Schakel de hulp in van onze trouwringenexpert en zoek uw droomringen uit onder zijn begeleiding!

Ook leuk om te lezen…


Op zoek naar een mooie trouwring in Rotterdam?

Bij het plannen van een bruiloft komt veel kijken. Van de locatie tot aan jullie trouwkleding, de catering, uitnodigingen én natuurlijk de trouwringen. Zijn jullie op zoek naar een mooie trouwring in Rotterdam? Maak dan kennis met de Trouwringservice. Bij ons vinden jullie een uitgebreide collectie trouwringen met verschillende breedtes, diktes, materialen, bewerkingen en kleuren. Naast dat jullie bij ons zeker zullen slagen, bieden wij een unieke service. Wij komen namelijk graag bij jullie thuis om de trouwringen te laten zien. In jullie eigen vertrouwde omgeving kunnen jullie de ringen in alle rust bekijken en uitgebreid passen.

Trouwringen in Rotterdam kopen in een huiselijke sfeer

Het kopen van trouwringen in Rotterdam in jullie eigen huis biedt verschillende voordelen. Zo voelen jullie je op je gemak in jullie eigen omgeving met een huiselijke sfeer. Daarnaast krijgen jullie onze volledige aandacht. Er zijn immers geen andere klanten aanwezig. Hierdoor kunnen we een persoonlijke en fijne service bieden en een eerlijk advies uitbrengen. Het voorbereiden van een bruiloft kost bovendien al voldoende tijd. Door bij jullie thuis te komen, hoef je zelf niet naar een locatie af te reizen. Dit scheelt weer reiskosten! Wij plannen de afspraak bovendien graag ’s avonds of op een ander tijdstip dat jullie goed uitkomt.


Meer weten over een trouwring kopen in Rotterdam?

Willen jullie meer weten over een trouwring kopen in Rotterdam? Kijk dan rustig verder op onze website. Hier lezen jullie meer over onze werkwijze en kunnen jullie ervaringen van andere klanten terugvinden. Ook hebben we online een deel van de collectie geplaatst. Zo krijgen jullie alvast een beetje een beeld van wat wij aanbieden én wat voor ring het beste bij jullie wensen past. Willen jullie meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via de telefoon of e-mail. Tot slot kunnen jullie via de website direct een (vrijblijvende) afspraak maken. Aan de afspraak zijn geen kosten verbonden. Graag tot ziens!

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvend een afspraak maken