Trouwringwinkel bij u thuis

Bent u op zoek naar trouwringen en zou u graag hulp van een expert willen tijdens uw zoektocht? Bent u op zoek naar een trouwringenwinkel waar u terecht kan voor de mooiste trouwringen? Het vinden van de perfecte trouwringen binnen uw budget kan een lastige opgave zijn. Om deze reden is het fijn om op maat geholpen te worden door een expert van een gespecialiseerde trouwringenwinkel. Wij zijn zo’n winkel. Meer weten over onze werkwijze? Lees dan vooral even verder.

Trouwringenwinkel bij u thuis

TrouwringService heeft geen fysieke winkel, maar kan haar ‘winkel’ wel meenemen naar uw huis. Dat is namelijk onze werkwijze. In plaats van dat u bij ons langskomt om te kijken naar trouwringen, komen wij naar u en gaan we in een voor u vertrouwde omgeving thuis trouwringen uitzoeken. Onze expert komt bij u thuis en neemt uitgebreid de tijd voor u. In een persoonlijk en informeel gesprek wordt geprobeerd om samen de perfecte ringen voor jullie te vinden die passen binnen het budget. Naast onze ervaring hebben wij ook een speciaal ontwerpprogramma waarmee we u kunnen helpen. Dit ontwerpprogramma geeft u de mogelijkheid om al uw voorkeuren in te vullen en komt vervolgens met voorbeelden die passen bij dat wat u mooi vindt.

trouwringwinkel

Voordelen van thuis trouwringen uitzoeken

TrouwringService komt dus bij u thuis langs om samen naar trouwringen te zoeken. Omdat het assortiment aan trouwringen zo enorm groot is, is dit erg prettig voor u. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen van het thuis uitzoeken van trouwringen, namelijk:

  • U heeft geen reiskosten om naar een trouwringwinkel te rijden.
  • U bent geen reistijd kwijt.
  • Onze expert neemt uitgebreid de tijd voor u tijdens het bezoek.
  • Het uitzoeken van de ringen gebeurt aan uw eigen tafel, zo zit u in een voor u vertrouwde omgeving.
  • We nemen een 3D-ontwerpprogramma mee waardoor u een mooi voorbeeld heeft van uw ring.

Een afspraak maken met onze trouwringwinkel

Normaal maakt u een afspraak bij een trouwringwinkel, maar in ons geval maakt u een afspraak met een winkel en komt die ‘winkel’ bij u op bezoek. Terwijl u dus thuis ontspannen op de bank zit, komen wij naar uw huis om daar uitgebreid te praten over het huwelijk en de daar bijbehorende trouwringen. Lijkt u dit wel wat? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend contact

Bent u opzoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Vrijblijvend een afspraak maken