Trouwring met motief kopen: wat zijn de opties?

Trouwring met motief kopen: wat zijn de opties?

Bent u zich aan het verdiepen in trouwringen en zoekt u naar een trouwring met motief? Heeft u al enig idee wat voor motief uw voorkeur heeft of juist nog totaal niet? Het uitzoeken van een trouwring is een enorm lastige opgave. Welke ring vindt u nou mooi genoeg om de rest van uw leven te dragen? We zijn er om u hierbij te helpen. Wilt u graag een prachtige trouwring met een motief? In dit artikel vertellen we daar alles over!

Trouwring met motief

Trouwringen zijn er in ontelbaar veel soorten en varianten. Zo zijn er trouwringen van allerlei verschillende materialen en metaalsoorten, zijn de ringen in vele kleuren beschikbaar en zijn er allerlei andere kenmerken te bedenken aan een trouwring. Een van de kenmerken is het motief van de ring. Zo zijn er trouwringen met en trouwringen zonder motief. Maar wat voor soorten motieven zijn er allemaal?

Verschillende motieven voor trouwringen

Trouwringen met motief zijn erg populair en in verschillende soorten verkrijgbaar. Ook ons assortiment kent verschillende soorten motieven. Denk hierbij aan een bloemmotief, een bladmotief, een Japans motief, een verfijnd motief, een Grieks motief en nog allerlei andere soorten motieven. Nu kunnen we ieder motief uitleggen, maar daar wordt u niet wijzer van. Dit omdat sommige motieven nogal op elkaar lijken, maar toch wel weer anders zijn. Het is vaak beter om voorbeelden te zien dan om te lezen over de ringen.

motief trouwring

Prijs trouwring met motief

Wilt u graag een trouwring met een fraai motief kopen? Vraagt u zich af of trouwringen met een motief duurder zijn dat trouwringen zonder een motief? In vele gevallen is dit wel zo omdat trouwringen met een motief meer arbeidsuren erop hebben zitten. Er is dus meer tijd geïnvesteerd in de ring en die tijd zal moeten worden betaald. Echter betekent dit niet dat trouwringen met een motief opeens schrikbarend duur zijn. Vaak verschilt een ring met motief een enkele honderden Euro’s vergeleken met diezelfde ring zonder motief.

Trouwring met motief kopen?

Zou u graag een trouwring met een fraai motief willen kopen? Weet u welk motief u mooi vindt of zou graag met onze expert naar allerlei verschillende trouwringen met motief willen kijken? Onze werkwijze is dat wij bij u thuiskomen om samen naar trouwringen te kijken. We gaan in gesprek over uw voorkeuren en nemen een speciaal ontwerpprogramma mee. Lijkt het u fijn om onze expert op bezoek te krijgen? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Vrijblijvend contact

Bent u op zoek naar een nieuw paar trouwringen? En wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Vrijblijvend een afspraak maken