Verlovingsring- en trouwring set

Zijn jullie van plan om te gaan trouwen en zoeken jullie naar een verlovingsring- of trouwring set? Willen jullie graag uw verlovingsring of trouwring combineren met andere ringen of zoeken jullie hulp bij het samenstellen van een ringen set? Wij willen jullie graag helpen bij het vinden van de perfecte verlovingsring of trouwring en het samenstellen van een ringen set. Wij zorgen ervoor dat jullie niet alleen nu, maar ook over 40 jaar enthousiast zijn over jullie trouwring set.

Wat is een ringen set?

Het laatste wat jullie willen is uitgekeken raken op jullie sieraden. Om dit te voorkomen wordt vaak een trouwring set gekozen. Een ringen set is namelijk een samengestelde collectie aan ringen die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. Het leuke aan een trouwring set is dat jullie elke dag de verlovingsring of trouwring anders kan dragen. Zo kunnen jullie elke dag afwisselen. Dit zorgt ervoor dat jullie langer zullen genieten van jullie sieraden. Het samenstellen van een ringen set kan op basis van een verlovingsring, trouwring of andere ring die u graag draagt. De bedoeling is om een set te creëren waarbij alle ringen met elkaar matchen. Zo draagt u bijvoorbeeld 3 ringen om 1 vinger.

 trouwring set witgoud geelgoud

Ringen set bij verlovingsring of trouwring thuis uitzoeken

Willen jullie graag met onze expert samen een ringen set voor bij de verlovingsring of trouwring uitzoeken? Dat kan! Onze werkwijze is echter wel wat anders dan die van andere juweliers. Wij komen naar jullie huis om daar samen naar ringen te kijken. Dit heeft voor jullie veel voordelen. Zo hoeven jullie de deur niet uit, zijn jullie geen reistijd en rijkosten kwijt, hebben jullie geen last van ander winkelend publiek en kunnen jullie profiteren van de volledige aandacht en ruimschootse tijd die wij jullie kunnen garanderen.

Verlovingsring- en trouwring set uitzoeken met onze expert

Wilt u graag samen met onze expert een ringen set samenstellen? Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van een ringen set en zijn ook de perfecte plek indien u nog niet de juiste verlovingsring of trouwring heeft gevonden. Wilt u graag onze hulp inschakelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend een afspraak maken