Verlovingsring voor een aanzoek.

Bent u van plan uw geliefde ten huwelijk te vragen met een mooie verlovingsring? Altijd een spannende tijd. Zal het gewenste antwoord gegeven gaan worden?! Wij laten u hier kennis maken met onze verlovingsringen. Met deze ringen moet dat “Ja” woord zeker goed komen.

Een verlovingsring als symbool van de liefde

De verlovingsring is het symbool van de liefde. Tijdens een romantische wandeling opeens op een knie zakken, de ring tevoorschijn halen en de liefde verklaren. Ja, zo’n romantische wandeling wenst iedereen. Het kan ook veel uitbundiger, die mogelijkheden laten wij graag aan uzelf over. Op deze website staat ook onze ervaring van een aanzoek tijdens het uitzoeken van trouwringen. Liefdevol en romantisch, dat zijn de kernwoorden bij de vraag, “Wil je met mij trouwen?”

Verlovingsringen met 1 of meerdere diamanten worden vaak gekozen. In onze collectie vind u heel wat verschillende ringen. Wij maken de ringen speciaal voor jullie. Daarom verzenden wij alle ringen binnen 1 week en niet gelijk op dezelfde dag. Heeft u meer haast met de ring, bel ons dan even, dan kijken wij naar de mogelijkheden.

verlovingsring

Waar op letten bij het kopen van een verlovingsring?

Bij het kopen van een verlovingsring is het altijd lastig na te gaan of de ring ook echt past bij degene die de ring gaat krijgen. Ga vooral uit van de ring die u zelf mooi vindt. Als u de ring zelf mooi vind, heeft u overtuigingskracht om de ring zelfverzekerd te tonen tijdens het aanzoek. En wees eerlijk, het gaat ten diepste niet om de ring maar op de liefde en het samenzijn.

Verlovingsringen met diamanten kunt u het beste ieder jaar bij de juwelier of goudsmederij laten controleren of de zetting van de steen (stenen) nog goed is. Een diamant verliezen is stukken kostbaarder dan de zetting goed maken.

Waar kan ik verlovingsringen kopen?

Op onze webshop staan heel wat modellen aanzoek en verlovingsringen. U kunt ze eenvoudig online bestellen. Mocht de maat van de ring niet goed zijn, dan passen wij dit voor u aan of ruilen de ring om. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden. Wij versturen de verlovingsringen in een ringdoosje, de ring wordt kosteloos verzekerd verzonden. Wilt u liever de verlovingsringen in het echt zien? Wij komen vrijblijvend, in heel Nederland, naar u toe met de collectie.

Vrijblijvend een afspraak maken