Ringen in tantalium

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geef ik jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Mijn thuisservice is gratis. Als je ringen koopt, betaal je alleen voor de ringen. Deze lever ik voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

Alle aandacht is gericht op het kiezen van de ringen van jullie dromen.

5 sterren

 beoordeling op Google

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

's avonds trouwringen uitzoeken met Remco van Trouwringservice.nl
Tantalium ringen zijn stoere en stevige ringen. Deze ringen van tantalium worden vaak gekozen door mannen, aangezien deze veel kracht uitstralen. Bij Trouwringspecialist adviseer ik je graag over de verschillende materialen en de mogelijkheid van het op maat maken van een ring van tantalium. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je de ring van je dromen wilt ontwerpen. Combineer bijvoorbeeld verschillende materialen of kies voor een steentje in de ring. Op die manier wordt jouw ring een ware blikvanger.


Zijn jullie benieuwd naar onze tantalium trouwringen?

rust en tijd

Ik heb alle tijd

Tijdens de afspraak heb ik alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom kom ik gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

thuis trouwringen shoppen

Stoere tantalium ringen in allerlei soorten en maten

Ringen in tantalium zie je niet vaak. Het zeldzame en kostbare tantalium heeft een donkergrijze kleur en de ringen zijn zwaarder dan bijvoorbeeld gouden trouwringen. De ringen bieden echter een hoog draagcomfort en zijn zeer slijtvast. Dankzij de hoge kwaliteit van de trouwring kun je er je hele leven mee doen. Het tantalium is zeer goed te combineren in een ring op maat met een ander materiaal, zoals goud. Ook is tantalium een mooi materiaal om te verwerken in ringen met rosé. Ik adviseer je graag over de verschillende combinaties en over de technische kanten van de trouwringen. Op die manier weet je zeker dat je tantalium ringen koopt waarmee je je hele leven kunt doen!

uitzoeken trouwringen

Maak je eigen ringen met het ontwerpprogramma

Ik laat je graag de meest bijzondere trouwringen zien in mijn aanbod, zoals de ringen in tantalium. Maak eenvoudig een afspraak door het contactformulier in te vullen. Na bevestiging kom ik bij jullie aan huis met de complete collectie en het ontwerpprogramma, zodat jullie zelf een ring in tantalium op maat kunnen ontwerpen. Kies je ervoor om een ring in tantalium op maat te bestellen? Houd dan rekening met een levertijd van minimaal drie weken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman