Unieke trouwring

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis (ook 's avonds)

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Unieke trouwring, Aparte trouwring, Trouwring uniek

Een unieke trouwring

De bruiloft is één van de mooiste momenten uit je gehele leven. Het is namelijk de ultieme verbinding van jullie liefde. Het is dan ook belangrijk om je goed voor te bereiden en echt te genieten van de vele bijzondere gebeurtenissen. Je moet bijvoorbeeld ook een unieke trouwring kopen voor de bruiloft. Dit is het belangrijkste object, want het symboliseert jullie relatie. Uiteraard wil je geen impulsieve beslissingen nemen en in alle rust zoeken naar een geschikte trouwring. Wij doen afspraken aan huis, zodat je in alle rust de trouwringen kunt bekijken. Dan weet je zeker dat je een prachtige trouwring vindt.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

unieke trouwring, aparte trouwring en trouwring uniek.

Een aparte trouwring

Het brengt verschillende voordelen met zich mee wanneer wij een bezoek aan je huis brengen. Aan de ene kant heb je dan namelijk de mogelijkheid om in alle rust te zoeken naar een trouwring. In een zaak kun je wellicht enige druk voelen, zodat je misschien overhaaste beslissingen maakt. Tegelijkertijd hebben wij dan ook veel meer tijd voor je, aangezien er geen andere klanten zijn. We kunnen dus niet alleen een aparte trouwring meenemen, maar tegelijkertijd voorzien wij je ook graag van het allerbeste advies.

unieke trouwring, aparte trouwring en trouwring uniek.

Trouwring uniek

Je kunt zeer gemakkelijk een afspraak inplannen via onze website. Uiteraard zit je nergens aan vast. De afspraak is volledig vrijblijvend en kosteloos en dat geeft ook een fijn gevoel. Op onze website kun je alvast de collectie inzien en enkele voorkeuren aangeven. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om al je voorkeuren met betrekking tot stijl en materiaal naar voren te brengen. Met een goede voorbereiding is de kans immers groter dat je een trouwring gaat vinden die uniek IS. Maak gemakkelijk een afspraak via onze website.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman