Klassieke geelgouden trouwringen.

Gaan jullie binnenkort trouwen? zijn jullie hiervoor opzoek naar klassieke geelgouden trouwringen? Hieronder lezen jullie meer over de klassieke trouwringen in geelgoud.

Wat is een klassieke geelgouden trouwring?

Klassieke geelgouden trouwringen zijn kenmerkend voor de 20e eeuw. Bijna alle stellen die in deze jaren zijn getrouwd, hebben een set klassieke trouwringen aangeschaft. Deze ringen zijn gemaakt van 14 karaat geel goud en hebben vaak geen of heel weinig bewerkingen in zich. Deze trouwringen zijn vaak nog erg mooi als ze door middel van erfenis doorgaan naar de volgende generatie. De kwaliteit is echt uitstekend en het draagcomfort is zeer goed. In de ring van de vrouw zit geen of 1 diamant. Tegenwoordig zien we dat er vaak wordt gekozen voor meerdere diamanten in de klassieke trouwring.

Waar kan ik deze klassieke trouwringen vinden?

De zoektocht naar deze trouwringen kan soms lang duren, in deze tijd zijn er zoveel hedendaagse modellen trouwringen in de markt. Zijn jullie opzoek naar de echte klassieke trouwringen? dan kunnen wij jullie helpen.

Klassieke geelgouden trouwringen

Tijdens een afspraak met ons nemen wij ook klassieke geelgouden trouwringen mee. In onze collectie zijn verschillende klassieke sets opgenomen. Daarnaast ontwerpen wij ook klassieke trouwringen tot in detail voor jullie. Zijn jullie opzoek naar een set unieke klassieke trouwringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klassieke trouwringen thuis uitzoeken.

Tijdens een afspraak met trouwringservice.nl komt Remco, onze goudsmid, bij jullie thuis. Hij neemt jullie mee op reis door alle ringstijlen die er zijn. Alle details worden besproken en jullie mening wordt gevraagd. Hierbij komen wij al snel op de ringen die jullie echt mooi vinden. Tot in detail worden de ringen besproken en de modellen die jullie mooi vinden ondersteunen ons tijdens het ontwerpen.

Gewoon bij jullie thuis op de bank of aan de tafel ontwerpen wij jullie ringen. Wij rijden met onze trouwringencollectie en ontwerpprogramma door heel Nederland. Ja, wij komen echt van Groningen tot Maastricht en van Scheveningen tot Almelo. Wij berekenen geen voorrijkosten of extra kosten voor een afspraak. Wij werken uitsluitend met de actuele goudkoers om de prijzen van jullie ringen te bepalen. De prijs is direct zichtbaar bij het ontwerpen van jullie ringen. Hierdoor is het mogelijk om de prijs aan te passen door veranderingen in de ring te maken.

Een afspraak is geheel vrijblijvend. Neem daarom gerust contact met ons op om “jullie” trouwringen te ontdekken.

Ook leuk om te lezen…

Vrijblijvend een afspraak maken