Gouden ringen set

Bent u op zoek naar een gouden ringen set en zoekt u naar prachtige ringen van goud om volop te kunnen combineren? Wilt u graag een gouden ringen set vol met unieke ringen? Dan bent u bij TrouwringService aan het juiste adres. Wij hebben een assortiment vol met prachtige ringen en kunnen voor u ook een prachtige gouden ringen set creëren. Zoals u van ons mag verwachten kan deze set worden afgestemd op uw trouwring, maar dat hoeft natuurlijk niet per se. Lees in dit artikel alles over gouden ringen sets.

Wat is een ring set?

Een ring set is eigenlijk een samengestelde collectie aan ringen die perfect met elkaar te combineren zijn. Het leuke aan een ringen set is dat u elke dag bijvoorbeeld uw trouwring kan matchen met enkele andere ringen. Zo heeft u elke dag/week/maand andere sieraden om en zorgt u ervoor dat u niet snel bent uitgekeken op uw ringen. Ringen sets kunnen bestaan uit één kleur zoals goud, maar ook ringen met meerdere kleuren hebben.

Een ringen set samenstellen met onze expert

Wij zijn gespecialiseerd in trouwringen, maar weten natuurlijk ook als geen ander hoe we uw ringen kunnen combineren. Heeft u al een trouwring? Dan stellen wij probleemloos een ringen set samen die perfect past bij uw trouwring. Heeft u nog geen trouwring? Dan kunnen we direct de trouwring ook uitzoeken. Onze expert doet dit graag met u en uw aanstaande en komt daarvoor zelfs bij u op bezoek. Dit omdat het uitzoeken van ringen erg prettig is om in een vertrouwde omgeving te doen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we u de volledige aandacht kunnen garanderen en in een juwelierszaak waar ook andere klanten lopen kan dit niet altijd. Dat wij bij u op bezoek komen heeft voor u dus veel voordelen. Zo heeft u bijvoorbeeld ook geen reistijd en -kosten.

Gouden ringen set samenstellen

Bent u een liefhebber van geelgoud of andere goudsoorten en wilt u graag dat uw ringen set veelvuldig uit gouden ringen bestaat. Natuurlijk kunnen we dat samen regelen. Wanneer wij naar u toekomen nemen we ons assortiment, heel veel ring dummy’s en een 3D-ontwerpprogramma mee. Samen gaan we aan de slag om tot de perfecte gouden ringen te komen. Ziet u in ons assortiment een ring die u graag in het goud zou willen zien? Wij kunnen elke ring van ons aanbod ook in het goud maken. Hierover gaan we het natuurlijk nog hebben tijdens onze afspraak.

Afspraak maken om samen een gouden ringen set te maken

Wilt u samen met onze expert kijken naar gouden ringen om een prachtige en unieke ringen set te maken? Wilt u graag de expertise, ervaring en hulp van onze deskundige gebruiken? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons!

Vrijblijvend een afspraak maken