18 karaat gouden trouwringen met diamant

18 karaat gouden trouwringen met diamant

Een set 18 karaat gouden trouwringen met diamant hebben wij afgelopen week geleverd. Deze ringen komen niet heel vaak voor. Willen jullie hier meer over weten? lees dan verder!

Wat is 18 karaat goud

Naast alle verschillende soorten edelmetaal zijn er ook verschillende kwaliteiten en gehaltes. De gebruikelijke gehaltes bij goud zijn,

  • 8 karaat goud heeft keurteken 333
  • 9 karaat goud heeft keurteken 375
  • 14 karaat goud heeft keurteken 585
  • 18 karaat goud heeft keurteken 750

De aangegeven keurtekens geven aan hoeveel procent puur goud in het materiaal zit. Hierbij zien we dat 18 karaat goud 75% puur goud bevat. De overige 25% kan verschillende metalen bevatten. witgoud kan Paladium of wolfraam in combinatie met koper bevatten. Zilver en koper gebruiken we om geelgoud en roodgoud te maken.

18 karaat gouden ring

18 karaat gouden ringen hebben een hoge waarde. Het materiaal bevat veel goud, hierdoor is de aanschaf iets hoger, maar blijft de ring ook waardevol. Mocht u de ring na lange tijd niet meer willen, dan kan deze ook voor een goede prijs worden ingeleverd bij een goudwisselkantoor.

Niet alleen de blijvende waarde, maar ook de uitstraling is fantastisch. 18 karaat gouden ringen zijn net iets warmer van kleur, hierdoor straalt de ring in zijn schoonheid.

18 karaat gouden ring met diamant

18 karaat gouden ring met een of meerdere diamanten

Of u nu gaat voor een dunne, dikke, smalle of brede ring: een diamant maakt de ring helemaal af. Ook verschillende materialen kunnen door de diamant extra tot hun recht komen. Een of meerdere diamanten als scheiding tussen de 2 edelmetalen is erg stijlvol. Zo kunt u kiezen uit een ring met één groter steentje of uit een ring met meerdere kleine diamantjes. Ook een ring met 1 klein diamantje kan het al erg goed doen. Daarnaast verschillen ringen van elkaar in bewerking. Bij een matte ring springt de kleinste diamant goed in het oog terwijl dezelfde diamant in een glanzende ring in het niet zal vallen.

De echtheid van de diamant verifiëren

U vraagt zich misschien af hoe we een echte diamant van een neppe diamant kunnen onderscheiden. Echte diamanten zijn door juweliers te herkennen aan scherpe facetlijnen. Ook een ademtest helpt bij het verifiëren van de echtheid van de diamant. Door de steen eerst te reinigen en daarna op de steen te ademen ziet u of deze echt of nep is. Een nepdiamant beslaat van adem, een echte diamant niet. Alle diamanten in de ringen van Trouwringservice zijn echt én afkomstig uit conflict vrije regio’s wat betekend dat de diamanten worden gewonnen in een beveiligde keten. Daarnaast steunt u met de aankoop van trouwringen bij Trouwringservice.nl ook ontwikkelingshulp.

Lees hier alles wat jullie moeten weten voordat jullie trouwringen gaan kopen.

Vrijblijvend contact

Wilt u graag persoonlijk contact en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Gouden ringen met diamant

Vrijblijvend een afspraak maken