Trouwringen zelf ontwerpen

Ringen uitzoeken en ontwerpen, bij jullie thuis ('s avonds kan ook)

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwringen zelf ontwerpen, Trouwring ontwerpen, Zelf trouwring ontwerpen

Trouwringen zelf ontwerpen

Ga je binnenkort trouwen? Dan is dat uiteraard een zeer heugelijk moment. Sterker nog: veel mensen zien dit als één van de mooiste momenten uit het leven. Daarom wil je natuurlijk ook een trouwring kopen. Dit is immers de symbolische verbinding van jullie liefde. Wil je de trouwringen zelf ontwerpen? In dat geval kun je in de eerste plaats er voor kiezen om een juwelier te bezoeken, echter kunnen wij ook bij je komen. Het punt is namelijk dat dit meer rust geeft. Je wilt immers geen impulsieve keuze maken en wij komen dan ook met liefde langs. Dit is ook om meerdere redenen voordelig. Daar zullen we nu even wat dieper op ingaan.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwringen zelf ontwerpen, trouwring ontwerpen en zelf trouwring ontwerpen.

Je eigen trouwring ontwerpen

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een trouwring te ontwerpen, maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een reeds gemaakte trouwring aan te kopen. Wij zijn namelijk voorzien van een brede collectie. Wij kunnen jou dus bezoeken. Dat brengt in principe twee voordelen met zich mee. In de eerste plaats kun je dan veel rustiger zoeken. In een drukke winkel voel jij je misschien wat minder rustig en dan maak je misschien beslissingen waar je later spijt van krijgt. Tegelijkertijd hebben wij dan ook meer tijd om jou van advies te voorzien. Er zijn dan namelijk geen extra klanten en we leggen de focus op jou.

trouwringen zelf ontwerpen, trouwring ontwerpen en zelf trouwring ontwerpen.

Zelf je trouwring ontwerpen

 

Zelf je trouwring ontwerpen kan dus bij ons. Wij kunnen je dan bezoeken en dan gaan we voor je aan de slag. Het is mogelijk om via onze website een vrijblijvende afspraak te maken. Je zit dan uiteraard nergens aan vast en dat is een fijn uitgangspunt. Wil je een trouwring ontwerpen of een standaard trouwring kopen? Dan kun je online alvast even kijken, want daar vind jij onze collectie. Daar kun je ook aangeven welke stijl en materialen je voor ogen hebt. Op die manier kunnen we gezamenlijk effectief aan de slag.
In de reviews lezen jullie wat de klanten, die jullie voorgegaan zijn, over ons zeggen. Wij hebben al veel mensen blij kunnen maken met onze persoonlijke en unieke service aan huis! Hopelijk mogen we ook jullie snel helpen bij het vinden van een mooi set trouwringen in Zuid Holland.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman