Trouwringen mannen

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis (ook 's avonds)

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwringen mannen, Trouwring voor mannen, Mannen trouwring

Trouwringen voor mannen

Ben je binnenkort van plan om te trouwen? Dan willen wij je in de eerste plaats feliciteren, want dit is een bijzonder heugelijk moment in je bestaan. Misschien zelfs één van de bijzonderste momenten ooit. Uiteraard moet je dan ook een prachtige trouwring kopen. Het is belangrijk om goed over de trouwring na te denken, want deze staat symbool voor de bruiloft en jullie gehele relatie. Wij hebben een uitgebreide collectie trouwringen voor mannen. Daarnaast bieden wij een aanvullende service. Wij leggen namelijk ook bezoeken bij mensen thuis af. Dit is om meerdere redenen voordelig en in deze tekst zullen we daar wat dieper op ingaan.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwringen mannen, trouwring voor mannen en mannen trouwring.

Trouwring voor mannen

In de eerste plaats kun je een stuk rustiger de verschillende trouwringen bekijken wanneer we bij je thuis op bezoek komen. In de winkel maak je wellicht overhaaste beslissingen en dat is zou hartstikke zonde zijn. Het is immers een symbolische verbintenis van jullie relatie. Tegelijkertijd hebben wij dan ook alle tijd voor je, waardoor de kans groot is dat je een trouwring voor mannen gaat vinden die perfect bij je past. We kunnen je dus ook van gepast advies voorzien. Misschien heb je een specifieke voorkeur voor een bepaalde stijl en of materiaal. Dan helpen wij je graag verder.

trouwringen mannen, trouwring voor mannen en mannen trouwring.

Mannen trouwringen

Je kunt via de website gemakkelijk een afspraak met ons maken. Het voordeel is dat wij zeer transparant zijn als het gaat om het plannen. Je kunt ook een afspraak in de avonden of het weekend plannen. Veel mensen kunnen immers niet afspreken op reguliere tijden. Uiteraard is een afspraak volledig vrijblijvend en kosteloos. Je zit dus nergens aan vast. Op onze website vind jij onze collectie. Je hebt de mogelijkheid om je voorkeuren met betrekking tot mannen trouwringen al aan te geven. Dan is de kans van slagen een stuk groter! Maak gemakkelijk een afspraak via onze website.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman