Trouwringservice.nl

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwringen graveren, Trouwring graveren, Gegraveerde trouwring

Trouwringen laten graveren

 

Als je binnenkort gaat trouwen, dan weten wij dat dit hartstikke spannend is. Het is immers om meerdere redenen een zeer bijzonder moment. Het is een bijzondere dag voor de liefde, maar ook voor de algehele relatie. Uiteraard is het wel belangrijk om bepaalde zaken voor te bereiden. Je moet bijvoorbeeld een trouwring aankopen. Begin hier op tijd mee, zodat je niet tegen problemen aanloopt. Tegelijkertijd raden wij je ook aan om in alle rust een trouwring uit te zoeken. Je kunt dan naar de juwelier gaan, maar soms is dit stressvol en maak je overhaaste keuzes. Wij kunnen gelukkig een bezoek bij je thuis brengen. in deze tekst gaan wij dieper in op de voordelen daarvan. Trouwringen laten graveren is ook een optie, ook in jullie eigen handschrift of een gravuren in jullie favoriete lettertype.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwringen graveren, trouwring graveren en gegraveerde trouwring.

Trouwring laten graveren

Een bezoek bij je thuis heeft twee belangrijke voordelen. Enerzijds heb je dan voldoende tijd om in alle rust te zoeken. Je voelt geen druk en op die manier kun je alle ringen eens goed bekijken. Daarnaast kunnen wij je dan ook van extra advies voorzien. Wij hebben namelijk veel ervaring met trouwringen en kunnen je goed adviseren bij je keuze. Er zijn dan ook geen andere klanten en daardoor kunnen wij alle tijd voor je nemen. Dit is ideaal voor mensen die nog niet helemaal weten welke ring het beste bij ze past. Ook de gravure in de ring bespreken we uitgebreid. Het graveren doen wij altijd zelf, waardoor er erg veel mogelijk is.

trouwringen graveren, trouwring graveren en gegraveerde trouwring.

Een gegraveerde trouwring kopen

Voor een gegraveerde trouwring heb je de mogelijkheid om via onze website gemakkelijk een afspraak te maken. De afspraak is uiteraard kosteloos en volledig vrijblijvend. Daarnaast zijn wij zeer flexibel als het gaat om de tijden. We kunnen bijvoorbeeld ook in de avond of in het weekend komen. Dit is ideaal voor mensen die op reguliere tijden werken. Daarnaast kun je via onze website alvast de online collectie bekijken. Niet onze hele collectie staat online. Uiteraard laten we deze graag tijdens een afspraak helemaal zien.

Trouwring Zuid Holland, trouwringen Zuid Holland, trouwring kopen Zuid Holland

Wij hanteren een minimale levertijd van 3 weken. Het is meestal mogelijk de ringen sneller te leveren, maar dat kunnen wij niet garanderen. Mochten jullie de ringen op een bepaalde datum willen ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. We kunnen dit tijdens de afspraak bespreken.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman