Trouwring Zoetermeer

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis in Zoetermeer

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring Zoetermeer, Trouwringen Zoetermeer, Trouwring kopen Zoetermeer

Trouwringen in Zoetermeer

Als je binnenkort gaat trouwen, dan weet je ongetwijfeld wel dat je vooraf nog veel moet regelen. Je moet het gehele feest regelen, maar daarnaast is het uiteraard ook van groot belang om een mooie trouwring uit te zoeken. Het is ook belangrijk om dit in alle rust te doen. Het is immers één van de belangrijkste aankopen uit je leven en daarom moet je er ook goed over nadenken. Wij kunnen gelukkig ook een bezoek bij je thuis brengen. Dat is om meerdere redenen voordelig en daar zullen wij nu wat dieper op ingaan.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwring Zoetermeer en trouwringen Zoetermeer en trouwring kopen Zoetermeer.

Trouwringen in Zoetermeer

Wij plannen graag een afspraak bij jou thuis. Dit is om meerdere redenen fijn. Aan de ene kant omdat je op die manier in alle rust en in een vertrouwde omgeving de trouwringen in Zoetermeer kunt bekijken. Ook kunnen wij jou dan van gepast advies voorzien. Wij kunnen namelijk meer tijd voor je nemen en daarmee vergroot je de kans op een goede aankoop.

trouwring Zoetermeer en trouwringen Zoetermeer en trouwring kopen Zoetermeer.

Trouwring kopen in Zoetermeer

Een trouwring kopen in Zoetermeer doe je dus bij ons. Via onze website heb je de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Je hebt veel keuze als het gaat om de afspraak. Je kunt deze inplannen op reguliere werktijden, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om deze in de avonduren of in het weekend te plannen. Je kunt vooraf ook alvast onze online collectie bekijken zodat je alvast een beeld hebt van de trouwringen die wij aanbieden. Wij kunnen ons dan ook alvast voorbereiden en dat is uiteraard ook een belangrijk uitgangspunt. Daarmee vergroot je namelijk de kans op het aankopen van een goede ring.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman