Trouwring Utrecht

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis in Utrecht

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring Utrecht, trouwringen utrecht, trouwring kopen Utrecht

Trouwring in Utrecht uitzoeken

 

Als je binnenkort gaat trouwen, dan weet je ongetwijfeld ook dat je een mooie ring moet kopen. De ring is immers de symbolische verbinding van de trouwerij en het is dan ook verstandig om daar veel aandacht aan te besteden. Een nadeel hiervan is dat het soms lastig kan zijn om een goede ring te vinden. Wellicht krijg je te maken met een overhaast gevoel. Misschien maak je om die reden niet de juist keuzes. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een afspraak bij je thuis in te plannen. Wij komen dan op bezoek met onze collectie. Dit heeft meerdere positieve punten. Voor een trouwring in Utrecht zit je dus ook zeker goed!

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwring utrecht, trouwringen utrecht en trouwring kopen utrecht.

Trouwringen in Utrecht

Trouwringen in Utrecht kun je dus gemakkelijk aankopen bij ons. In een winkel kan het druk zijn en je wilt geen overhaaste beslissingen maken. Dat begrijpen wij goed, want het is een aankoop waar je lang plezier van wilt hebben. Wanneer wij bij je thuis een bezoek brengen, kun je in alle rust de verschillende trouwringen bekijken. Tegelijkertijd kunnen wij je dan natuurlijk ook van het gepaste advies voorzien. In een reguliere winkel kan het namelijk druk zijn, vanwege de vele klanten. Dat is gelukkig geen enkel probleem, want wij kunnen bij je thuis onze duidelijke adviezen geven. Zo weet je zeker dat je een mooie trouwring gaat vinden.

trouwring utrecht, trouwringen utrecht en trouwring kopen utrecht.

Trouwring kopen in Utrecht

Een trouwring kopen in Utrecht kan bij ons dus gemakkelijk. Een afspraak kun je via onze website plannen. We zijn overigens zeer flexibel. Misschien heb je het druk op de reguliere werkdagen. In dat geval kun je ook een afspraak in de avond of het weekend plannen. Uiteraard zijn de afspraken vrijblijvend en kosteloos. Vooraf kun je ervoor kiezen om alvast onze online collectie door te nemen. Je kunt dan alvast je voorkeuren aangeven zodat wij ons alvast goed voor kunnen bereiden. 

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman