Trouwring met steen

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis (ook 's avonds)

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring met steen, Trouwringen met steen, Trouwring met steentjes

Trouwring met steen

Ben je verloofd en ga je binnenkort trouwen? Dan is dit uiteraard een erg spannend moment. Het is ook een gebeurtenis waarbij je verschillende processen moet doorlopen. Je moet eerst bijvoorbeeld een prachtige trouwring uitzoeken. Dit is een zeer bijzonder moment en het moet uiteraard ook geen impulsieve beslissing zijn. Het punt is namelijk dat een trouwring het symbool is voor jullie relatie. Uiteraard moet je goed nadenken over de juiste ring en geen overhaaste beslissingen maken. Wij kunnen bij je komen, zodat je in alle rust een trouwring kunt aankopen. Wij hebben een brede collectie en je kunt dus ook een trouwring met een steen aankopen.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwring met steen, trouwringen met steen en trouwring met steentjes .

Trouwringen met stenen

Wij kunnen dus bij je thuis komen en dat brengt verschillende positieve punten met zich mee. In de eerste plaats kun je dan in alle rust de verschillende trouwringen met stenen bekijken. In een drukke winkel kan het namelijk best pittig zijn om de juiste ring te vinden, want het kan druk zijn en misschien maak je dan verkeerde beslissingen. Een ander voordeel is dat er dan ook geen andere klanten in de buurt zijn. Wij kunnen dus niet alleen een mooie collectie meenemen, maar je ook voorzien van passend advies. Wij hebben veel ervaring en luisteren altijd goed naar de wensen.

trouwring met steen, trouwringen met steen en trouwring met steentjes .

Een trouwring met steentjes

Via onze website heb je de mogelijkheid om gemakkelijk een afspraak te maken. We zijn zeer transparant met betrekking tot de tijden. Je kunt er in de eerste plaats voor kiezen om de afspraak tijdens de reguliere werktijden te plannen, maar je kunt ook in het weekend of in de avond plannen. Op onze website kun je alvast onze collectie bekijken. Je kunt ook alvast je voorkeuren met betrekking tot materiaal en stijl aangeven. Dan bereiden we ons goed voor en kunnen we effectief aan de slag! Op onze website vind jij de contactgegevens, zodat het gemakkelijk wordt om snel een goede afspraak in te plannen.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman