Trouwring Leiden

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis in Leiden

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring Leiden, trouwringen leiden, trouwring kopen Leiden

Trouwring in Leiden

De trouwerij is natuurlijk één van de bijzonderste gebeurtenissen in je leven. Om die reden moet het ook een geweldig feest worden met alle toeters en bellen. Tegelijkertijd is de ceremonie natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Dit is immers de officiële verbinding van jullie liefde. Daar hoort dan natuurlijk ook een mooie trouwring uit Leiden bij. Het is aan te raden om goed na te denken over de trouwring en geen overhaaste beslissing te maken. Je kunt naar een juwelierszaak gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om een afspraak bij ons te maken, zodat wij bij jou thuis een bezoek brengen. Dat is zeer handig en wel om meerdere redenen.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwring leiden, trouwringen leiden en trouwring kopen leiden.

Trouwringen in Leiden uitzoeken

Als wij bij je op bezoek komen dan kun je in alle rust de verschillende trouwringen bekijken. Het kan immers best pittig zijn om een weloverwogen keuze te maken binnen een kort tijdsbestek en in een drukke atmosfeer. Tegelijkertijd is het ook handig omdat wij alle tijd voor je kunnen nemen. Misschien weet je nog niet precies welke trouwring het beste bij je past en heb je om die reden hulp nodig. Wij hoeven dan geen andere klanten te helpen en kunnen je dan ook optimaal adviseren. Deze combinatie zorgt ervoor dat je gemakkelijk de juiste trouwringen in Leiden kunt vinden.

trouwring leiden, trouwringen leiden en trouwring kopen leiden.

Trouwring kopen in Leiden

Een trouwring kopen in Leiden doe je dus bij ons, maar hoe moet je dan een afspraak maken? Op onze website vind je onze contactgegevens en kun je zeer gemakkelijk een afspraak inplannen. Kun je niet binnen reguliere werktijden afspreken? Dat is geen enkel probleem want we zijn zeer flexibel. Je kunt ook kiezen om een afspraak in de avond of in het weekend te maken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman