Trouwringservice.nl

Ringen uitzoeken, ook 's avonds bij jullie thuis

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring heren, Trouwringen heren, Heren trouwring

Trouwring heren

 

Als je binnenkort gaat trouwen, dan weet je ongetwijfeld dat er veel zaken zijn waar je aan moet denken. In de eerste plaats is het bijvoorbeeld belangrijk om het feest goed te regelen, maar het uitzoeken van de trouwring heren is uiteraard nog veel belangrijker. Dit is namelijk de symbolische verbinding van de liefde. Het kan soms best pittig zijn om een goede trouwring heren uit te zoeken. Het is ook van belang om geen overhaaste beslissingen te maken. Om die reden raden wij je ook aan om een trouwring heren in alle rust uit te zoeken. Wij kunnen gelukkig een bezoek aan je huis brengen. Dat is om meerdere redenen positief te noemen.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwring heren, trouwringen heren en heren trouwring.

Trouwringen heren

Als wij bij je thuis een bezoek brengen, dan kun je in de eerste plaats in alle rust een mooie trouwring zoeken. Het punt is namelijk dat het best lastig kan zijn om dit in een drukke zaak te doen. Tegelijkertijd kunnen wij ook meer tijd voor je nemen. Er zijn namelijk geen andere klanten bij. Wij hebben veel ervaring met trouwringen heren, dus we kunnen je ook altijd voorzien van gepast advies en dat is uiteraard ook een belangrijk uitgangspunt. De combinatie van die twee voordelen gaat ervoor zorgen dat je zeker te weten een mooie trouwring gaat vinden.

trouwring heren, trouwringen heren en heren trouwring.

Heren trouwring

Je kunt gemakkelijk een afspraak maken. Op onze website vind jij de verschillende contactgegevens. Uiteraard is een afspraak volledig kosteloos en ook vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en dat vinden veel mensen ook een geruststelling. Ook zijn wij zeer flexibel als het gaat om de tijden. Je kunt op reguliere tijden met ons afspreken, maar het is tegelijkertijd ook mogelijk om een afspraak in de avond of het weekend te maken. Je kunt vooraf ook alvast aangeven wat voor trouwring je precies zoekt. Dit maakt het immers een stuk gemakkelijker om de juiste trouwring te vinden. Wij kunnen dan alvast het één en ander voorbereiden.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman