Trouwringservice.nl

Ringen uitzoeken, 's avonds bij u thuis in de Drechtsteden

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

hulp en advies

Advies en informatie

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring Drechtsteden, trouwringen Drechtsteden, trouwring kopen Drechtsteden

In alle rust een trouwring in de Drechtsteden uitzoeken

 

Houden jullie van rust tijdens het uitzoeken van jullie trouwringen in de Drechtsteden? Dan biedt Trouwringservice jullie een uniek concept. Wij komen naar jullie toe met de hele collectie trouwringen. Zo kunnen we rustig verschillende ringen bekijken, passen en ontwerpen. Wij nemen alle tijd voor een afspraak. Trouwringen kopen jullie namelijk niet elke dag! Ook goed advies staat bij ons hoog. Als goudsmid adviseren wij tijdens de gemaakte afspraak. Hierdoor weten jullie precies wat er mogelijk is en wat de kwaliteit van jullie ringen zal zijn. Tijdens de afspraak nemen wij ook een ontwerpprogramma mee. Ook is het mogelijk zelf goud aan te leveren. Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak, dan nemen wij spullen mee om het goud te kunnen testen.


Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
klanten vertellen mening
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

Trouwring Drechtsteden, trouwringen Drechtsteden, trouwring kopen Drechtsteden

Uitgebreide collectie trouwringen in de Drechtsteden

Bij de Trouwringservice vinden jullie een uitgebreide collectie met trouwringen in de Drechtsteden. Wij nemen graag alle opties mee. Hierdoor zijn jullie verzekerd van het meest uitgebreide aanbod aan trouwringen. Daarnaast kunnen jullie alvast een impressie van de collectie bekijken op deze website. Wie weet zien jullie hier direct een ring die jullie aanspreekt en die jullie graag eens zouden willen passen. Maak vrijblijvend een afspraak, wij komen in heel Nederland, en daarom ook in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Barendrecht en de plaatsen hieromheen.

Trouwring Drechtsteden, trouwringen Drechtsteden, trouwring kopen Drechtsteden

Trouwring kopen Drechtsteden bij Trouwringservice

Een trouwring kopen in de Drechtsteden bij Trouwringservice is heerlijk rustig. Jullie hebben geen reistijd en bepalen zelf wanneer de afspraak gemaakt wordt (dit kan ook ’s avonds). Uiteraard krijgen jullie van ons alle tijd en alle aandacht. Wij plannen daarom maar 1 afspraak per dagdeel. Een afspraak is heel makkelijk via deze website te maken. De afspraak is bovendien geheel vrijblijvend. Hoewel de tips die wij tijdens een afspraak delen erg waardevol zijn, is onze service gratis. Dat wij ook doen wat we zeggen kunnen jullie lezen in de reviews. Wij hebben namelijk al veel mensen blij kunnen maken met onze persoonlijke en unieke service aan huis! Hopelijk mogen we ook jullie snel helpen bij het vinden van een mooi set trouwringen.

Trouwring Drechtsteden, trouwringen Drechtsteden, trouwring kopen Drechtsteden

Levertijd van trouwringen in de Drechtsteden

Wij hanteren een minimale levertijd van 3 weken. Het is meestal mogelijk de ringen sneller te leveren, maar dat kunnen wij niet garanderen. Mochten jullie de ringen op een bepaalde datum willen ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. We kunnen dit tijdens de afspraak bespreken.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman