Trouwring diamant

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis in heel Nederland

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een Goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring met steen, Trouwringen met steen, Trouwring met steentjesTrouwring diamant, Trouwringen diamanten, Diamanten trouwring

Trouwring met diamant

Ben je van plan om binnenkort een bruiloft te geven? In dat geval weet je ongetwijfeld dat dit één van de bijzonderste gebeurtenissen van je leven gaat worden. Om die reden is het ook aan te raden om hier optimaal van te genieten. De eerste bijzondere gebeurtenis is het uitzoeken van de trouwring. De trouwring staat immers symbool voor jullie bruiloft. Het is de officiële beslechting en daarom wil je ook een trouwring aankopen die perfect bij je past. Het is dus ook van belang om geen impulsieve beslissingen te nemen. Wij bieden dan ook een bijzondere service. Wij kunnen namelijk bij je langskomen, zodat je in alle gemak een prachtige trouwring kunt kopen. Wij nemen dan een mooie collectie mee op basis van je voorkeuren. Denk daarbij aan een trouwring met een diamant.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwring diamant, trouwringen diamanten en diamanten trouwring.

Trouwringen met diamanten

Het is om meerdere redenen aan te raden om trouwringen in een vertrouwde omgeving uit te zoeken. Je voelt je enerzijds meer op je gemak. Je maakt dan geen overhaaste beslissingen waar je later spijt van gaat krijgen. Het is immers een bijzondere dag en het zou zonde zijn als je uiteindelijk toch de verkeerde keuze hebt gemaakt. Daarnaast zijn er tijdens de afspraak geen andere klanten, dus wij kunnen ook meer tijd voor je nemen. We kunnen niet alleen trouwringen met diamanten meenemen, maar we voorzien je uiteraard ook graag van gepast advies. Je hebt ook de mogelijkheid om door te geven welke type ringen jullie precies zoeken. Dan nemen wij op basis daarvan een collectie mee.

trouwring diamant, trouwringen diamanten en diamanten trouwring.

Diamanten trouwring

Via onze website heb je de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Een dergelijke afspraak is volledig vrijblijvend en kosteloos. We kunnen op reguliere werktijden bij je komen, maar misschien kun je dan niet vanwege werk of andere verplichtingen. Dit is geen enkel probleem, want wij kunnen ook in de avonduren of het weekend komen. We zijn wat dat betreft heel transparant. Online heb je de mogelijkheid om alvast onze collectie te bekijken. Op basis daarvan kunnen jullie vooraf al enkele voorkeuren aangeven. Misschien zoek je specifiek een diamanten trouwring. Dan nemen wij dergelijke ringen mee naar de afspraak. Ook voorkeuren met betrekking tot stijl en materiaal kun je vooraf aangeven.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman