Trouwring Den Haag

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis in Den Haag

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring Den Haag, trouwringen den haag, trouwring kopen Den Haag

Trouwring in Den Haag uitzoeken

 

Ga jij binnenkort trouwen en zoek jij om die reden nog een mooie trouwring? Dan kun je deze uiteraard op verschillende plaatsen kopen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om er online één aan te kopen. Het nadeel daarvan is dat het dan lastig kan zijn om de juiste uit te zoeken. Het is ook mogelijk om naar een zaak toe te gaan. Je kunt een trouwring in Den Haag dan wel bekijken, maar het nadeel daarvan is weer dat je niet in alle rust kunt zoeken. Gelukkig is er ook nog een derde optie. Wij kunnen namelijk bij je thuis een bezoek brengen. Dat is om meerdere redenen voordelig. Daar zullen we nu even wat dieper op ingaan.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwring den haag, trouwringen den haag en trouwring kopen den haag

Trouwringen in Den Haag

Wanneer wij bij je op bezoek komen, dan kun je gelukkig in alle rust de trouwringen in Den Haag bekijken. Het is immers niet aan te raden om een impulsieve beslissing te maken. De trouwring moet natuurlijk symbool staan voor jullie liefde en dan moet deze ook bij je voorkeur passen. Daarnaast kunnen wij je ook helpen. Wij hebben al veel mensen geholpen bij de aankoop van een prachtige trouwring. Dit doen wij dan ook graag bij jou. Wij hebben uiteraard alle tijd voor je. Je weet dus zeker dat je gepast advies krijgt.

trouwring den haag, trouwringen den haag en trouwring kopen den haag

Trouwring kopen in Den Haag

Een trouwring kopen in Den Haag doe je bij ons zeer gemakkelijk evenals het inplannen van een afspraak. Op onze website kun je de verschillende contactgegevens vinden en op die manier wordt het gemakkelijk om de juiste trouwring aan te kopen. Het is overigens ook mogelijk om een afspraak in de avond of in het weekend te plannen. Een afspraak is uiteraard volledig vrijblijvend en kosteloos. Bovendien zeker dat je nergens aan vast zit. Op onze website kun je alvast de online collectie bekijken. Het wordt dan gemakkelijker om aan te geven welke trouwring je precies voor ogen hebt.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman