Trouwring Delft

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis in Delft

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring Delft, Trouwringen Delft, Trouwring kopen Delft

Trouwring in Delft uitzoeken

Ben jij van plan om binnenkort je bruiloft te vieren? In dat geval is het natuurlijk logisch dat je optimaal wilt genieten van die bruiloft. Dus je moet alles ook goed voorbereiden. Tegelijkertijd moet je het belangrijkste natuurlijk niet vergeten: het aankopen van een trouwring in Delft. De trouwring is immers het ultieme symbool van jullie liefde en om die reden is het verstandig om de juiste te kopen. Let vooral op kwaliteit zodat je langdurig kunt genieten van de prachtige ring. Je kunt ervoor kiezen om naar een plaatselijke juwelier te gaan, maar wij kunnen ook bij je thuis een bezoek brengen. Dit heeft meerdere voordelen die we je graag verder toelichten. 

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwring delft, trouwringen delft en trouwring kopen delft

Trouwringen uitzoeken in Delft

Om trouwringen uit te zoeken in Delft zit je bij ons dus goed. Wij kunnen een bezoek bij je thuis brengen. Enerzijds kunnen jullie op die manier rustig de verschillende trouwringen bekijken. In een zaak zijn er wellicht andere klanten en voel je enige druk. Dat zou jammer zijn, want jullie willen natuurlijk wel de juiste keuze maken. Tegelijkertijd kunnen wij jullie dan ook van het beste advies voorzien omdat alle aandacht naar jullie gaat. Misschien ben je er nog niet helemaal uit wat betreft de trouwring. Dan is het zeker aan te raden om je door ons te laten helpen.

trouwring delft, trouwringen delft en trouwring kopen delft

Trouwring kopen in Delft

Het is zeer gemakkelijk om online een afspraak in te plannen. Als het gaat om het bezoek, dan kunnen we je gelukkig ook blij maken. Het bezoek is namelijk kosteloos en ook geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en kunt in alle rust de ringen bekijken. Ook zijn wij heel flexibel als het gaat om de tijden. We kunnen bijvoorbeeld ook in de avonden of in het weekend bij je langs komen. Op onze website kun je alvast onze collectie bekijken. Dan wordt een trouwring kopen in Delft ook een stuk gemakkelijker. Je kunt ook je voorkeur voor materialen en een specifieke stijl aangeven.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman