Trouwringservice.nl

Ringen uitzoeken, ook 's avonds bij jullie thuis

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwring dames, Trouwringen dames, Dames trouwring

Trouwring dames

 

Zoek jij een trouwring dames, omdat je binnenkort je huwelijk hebt? Dan is dit in de eerste plaats hartstikke spannend. De bruiloft is volgens velen een van de mooiste en bijzonderste momenten uit het leven. Om die reden moet dit ook een geslaagd feest worden met alle toeters en bellen. Tegelijkertijd hoort daar uiteraard ook een officiƫle ceremonie bij. De trouwring is het officiƫle symbool en daarom is het belangrijk om een mooie ring uit te zoeken. Dit moet je ook in alle rust doen en je moet geen impulsieve keuzes maken. Daarom kunnen wij bij jou thuis een bezoek brengen. Dat is om meerdere redenen heel voordelig te noemen. Daar zullen we nu wat dieper op ingaan.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwring dames, trouwringen dames en dames trouwring.

Trouwringen dames

Wanneer je een juwelier bezoekt, dan heb je daar weliswaar veel trouwringen dames, maar tegelijkertijd kan het best lastig zijn om de juiste te vinden. Het kan druk zijn in de zaak en misschien neem je dan overhaaste beslissingen. Wanneer wij bij je thuis een bezoek brengen, dan kun je gelukkig in alle rust de trouwringen bekijken en dat is uiteraard een fijn uitgangspunt te noemen. Tegelijkertijd hebben wij ook meer tijd voor jou. We kunnen je dus ook van gepast advies voorzien met de vele ervaring die wij hebben. De kans op slagen wordt dus een stuk groter wanneer wij je helpen bij het zoeken van een trouwring.

trouwring dames, trouwringen dames en dames trouwring.

Dames trouwring

Het zoeken van een dames trouwring kun je dus gemakkelijk bij ons doen. Je kunt via onze website gemakkelijk een afspraak inplannen. Vervolgens gaan wij met liefde voor jou aan de slag. Het is mogelijk om in de avonduren een afspraak in te plannen, maar tegelijkertijd kun je er ook voor kiezen om in het weekend of tijdens de reguliere werktijden een afspraak in te plannen. In principe is er heel veel mogelijk en dat is natuurlijk een fijn uitgangspunt. Je kunt vooraf ook alvast je voorkeuren aangeven. Misschien heb je al een voorkeur met betrekking tot materiaal of een bepaalde stijl. Wanneer je dit aan ons doorgeeft, dan kunnen wij je nog een stuk gemakkelijker helpen en dat is uiteraard heel fijn.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman