Trouwring Almere

Ringen uitzoeken, (ook 's avonds) bij jullie thuis

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

hulp en advies

Advies en informatie

Als goudsmid geef ik jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze lever ik voor de actuele prijs.

rust en tijd

Ik heb alle tijd

Tijdens de afspraak heb ik alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom kom ik gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Remco van Trouwringservice.nl

Op zoek naar een mooie trouwring in Almere?

Zijn jullie op zoek naar een mooie trouwring in Almere? Dan kunnen jullie natuurlijk diverse juweliers en goudsmeden bezoeken. Het nadeel hiervan is echter wel dat in de bezoekjes vrij veel tijd gaat zitten. Tijd die jullie wellicht liever besteden aan de overige voorbereiding voor de bruiloft. Een ander nadeel is dat de juwelier of goudsmid wellicht wordt afgeleid door andere klanten in de zaak. Vervelend, jullie kopen immers niet elke dag een trouwring en verwachten een goede en persoonlijke service. Daarom bied ik de optie om trouwringen thuis te passen en uit te zoeken. Op deze manier hebben jullie geen reistijd en rekenen jullie op onze volledige aandacht.


Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
klanten vertellen mening
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

thuis trouwringen shoppen

De voordelen van trouwringen in Almere thuis passen

Het grote voordeel van trouwringen in Almere bij jullie thuis bekijken is dat jullie zelf bepalen wanneer ik langs kom. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend zijn. Ik snap maar al te goed dat jullie druk zijn met de overige voorbereidingen. Daarnaast vinden veel mensen het fijn dat de afspraak plaatsvindt in een rustige en vertrouwde omgeving. Jullie zullen je hierdoor volledig op jullie gemak voelen. Jullie krijgen bij mij bovendien op een eerlijke prijs én een eerlijk advies. ik vertel jullie graag meer over de mogelijkheden en denk actief met jullie mee.

uitzoeken trouwringen

Direct een trouwring kopen in Almere?

 

Willen jullie direct een trouwring kopen in Almere? Maak dan een afspraak via mijn website of bel me op. Uiteraard is een afspraak altijd vrijblijvend en geheel kosteloos. Mochten jullie nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met mij op. Jullie bereiken ons via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Ik sta voor jullie klaar om jullie te helpen bij het vinden van de mooiste trouwringen. 

levertijd ring

Levertijd 

Ik hanteer een minimale levertijd van 3 weken. Het is meestal mogelijk de ringen sneller te leveren, maar dat kan ik niet garanderen. Mochten jullie de ringen op een bepaalde datum willen ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. We kunnen dit tijdens de afspraak bespreken.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman