Deze partners kan ik warm aanbevelen.

Bij het voorbereiden van jullie bruiloft komt veel kijken. Daarom hier een handig overzicht van mensen die met passie hun vak verstaan en jullie bruiloft naar een ongekend hoog niveau tillen

Onze partners

Trouwfoto's van Daan

Mensen blij maken, dát is het doel en reden nummer 1 waarom ik trouwfotograaf ben geworden. Door kwaliteit te leveren, goede service te verlenen en jullie te verrassen draag ik er zorg voor dat ik dit elke keer bereik. Met de foto’s, maar ook met een fijne samenwerking en mijn hulp waar jullie het nodig vinden. Mijn service als trouwfotograaf is niet beperkt tot jullie trouwdag, maar zullen jullie altijd merken. Van het eerste contact, tot de dag dat jullie me zat zijn.
Trouwambtenaar aangeraden door trouwringservice.nl

Trouwambtenaar & Wedding Coach MarryElle

Mijn naam is Mariëlle en als trouwambtenaar verzorg ik met alle liefde jullie ceremonie. Hoe? Luchtig, ontspannen en met humor. 

Als Wedding Coach kan ik jullie adviseren zodat de voorbereidingen van jullie bruiloft ontspannen en leuk zijn!

Le Chic bruidsmode

Le Chic bruids-galawereld is het adres voor iedere Bride to be.

Wij bieden jou de grootste collectie bruidsjurken aan in Noord-holland. Alle modellen en stijlen bruidsjurken vindt je bij Le Chic, jarenlang het adres voor jouw mooiste bruidsjurk.

Ook voor bruidsschoenen, accessoires, galajurken, cocktailjurken, moeder off the bride slaag je hier.

Maak een ongedwongen pas afspraak samen met jouw gasten om de mooiste bruidsjurken te komen passen, dan maken wij er samen een feestje van.

Mirage zelfstandig trouwambtenaar

Mirage- Zelfstandig trouwambtenaar

"... En ze leefde nog lang en gelukkig." Is de bekende regel waarmee de meeste sprookjes eindigen. Net wanneer de prins en de prinses elkaar gevonden hebben.

Als jullie trouwambtenaar vertel ik jullie sprookje. Op een luchtige, liefdevolle en persoonlijke wijze vertel ik jullie verhaal van de kennismaking tot aan het huwelijk. Van de eerste ontmoeting, naar de eerste kus en de wonderlijke krachten die jullie bindt en tot in de eeuwigheid blijft binden.

Zeggen jullie JA?

Neem gerust contact op, om te zien of wij die klik hebben,zodat er een unieke ceremonie ontstaat.

Vrolijke groet, Miranda

Buitangewoon trouwambtenaar Babsels

ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR

A.s. bruidsparen.

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Voor jullie breekt een drukke tijd aan, er moet er van alles geregeld worden, een datum kiezen, de trouwlocatie vastleggen, trouwjurk uitzoeken, trouwpak kopen en wat denken jullie van een bruidstaart. En eh ... niet vergeten een trouwambtenaar te vragen!!

Mijn naam is Els Rijnen, woonachtig in Udenhout. Wat is nou mooier om een bijdrage te kunnen leveren aan de mooiste dag van je leven. BABS Els, who else ... Ik ben klaar om, als zelfstandig trouwambtenaar, voor jullie een heel persoonlijke speech te schrijven. Durven jullie het met mij aan? Ik blijf niet alleen in de omgeving Udenhout (Tilburg) maar kan ook daar buiten huwelijken voltrekken.

Wie weet tot snel!

- Els Rijnen - trouwambtenaar 

Live muziek op je bruiloft

Live muziek

Een live, akoestisch muziekoptreden is onmisbaar tijdens een bruiloft. Van pop-songs en zoete rockballads tot de moderne hits van nu. Ik speel de songs waar jullie van houden. Akoestische liedjes brengen de juiste sfeer en emoties tijdens de bijzondere momenten op de trouwdag, ongeacht het genre of soort muziek.

Trouwauto audi en sportautos

Trouwauto's

Onze namen zijn Daan en Johan en zijn samen de founders van Event Cars. Koppels die gaan trouwen een prachtige dag bezorgen vinden wij heel erg belangrijk en vooral leuk. 

Het contact met koppels die enthousiast bezig zijn met het plannen van hun magische dag geeft ons heel veel energie. Wij zullen er dus ook alles aan doen om zo goed mogelijk bij te dragen aan een mooie zorgeloze dag. Met een bolide van Event Cars stelen jullie de show. Aankomen op het stadhuis en/of jullie prachtige trouwlocatie moet natuurlijk gebeuren in stijl. En die stijl kunnen wij aanbieden met 1 van onze prachtige en stoere bolides.