Minimalistische trouwringen

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis ('s avonds kan ook)

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Minimalistische trouwringen, Minimalistische trouwring, Trouwring minimalistisch

Minimalistische trouwringen

 Voor veel mensen is de trouwerij één van de leukste dagen van het leven. Dit is ook begrijpelijk, want het is een officiële verbinding van de liefde en daar hoort ook een groot feest en een officiële ceremonie bij. Tegelijkertijd is het dan natuurlijk ook belangrijk om een mooie trouwring te kopen. De trouwring staat immers symbool voor jullie relatie. In de eerste plaats kun je ervoor kiezen om minimalistische trouwringen bij de juwelier aan te kopen. Het punt is echter dat wij ook bij je thuis kunnen komen. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee en daar zullen we nu even wat dieper op ingaan.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

minimalistische trouwringen, minimalistische trouwring en trouwring minimalistisch.

Een minimalistische trouwring kiezen

Je wilt uiteraard een minimalistische trouwring in alle rust bekijken. Wanneer wij naar je huis gaan, dan weet je zeker dat je in alle rust kunt kijken en dat is uiteraard een fijn uitgangspunt. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om te profiteren van onze expertise. Wij kunnen je namelijk voorzien van gepast advies. Er zijn uiteraard ook geen andere klanten bij en daardoor wordt het ook een stuk gemakkelijker om rustig alles te bespreken.

minimalistische trouwringen, minimalistische trouwring en trouwring minimalistisch.

Een trouwring die minimalistisch is

Je hebt de mogelijkheid om via onze website een afspraak in te plannen. Uiteraard zit je nergens aan vast, de afspraak is volledig gratis en vrijblijvend. Je bent natuurlijk niet verplicht om iets uit te zoeken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om in de avond of het weekend een afspraak te plannen. Misschien kun je niet op de reguliere tijden en dan is dat natuurlijk wel zo handig. Ook kun je op onze website alvast even de collectie bekijken. Dan kun je aangeven wat je precies zoekt, zodat wij ons een beetje kunnen voorbereiden. Op die manier ligt de kans van slagen uiteraard een stuk hoger.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman