Gepersonaliseerde trouwring

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis ('s avonds kan ook)

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Gepersonaliseerde trouwring, Gepersonaliseerde trouwringen , Personaliseer trouwring

Gepersonaliseerde trouwring

Ben je verloofd en gaan jullie binnenkort trouwen? Dan begrijpen wij dat dit uiteraard een zeer heugelijk moment in je leven is. Het punt is namelijk dat het een zeer bijzondere dag wordt en het is dan ook belangrijk om vooraf alles goed te regelen. Je moet natuurlijk ook een gepersonaliseerde trouwring uitzoeken. Dit is immers de symbolische verbinding van jullie liefde en daarom moet je daar veel waarde aan hechten. Je kunt uiteraard naar een juwelier gaan, maar wij kunnen je ook bezoeken. In deze tekst gaan wij dieper in op de voordelen daarvan.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

gepersonaliseerde trouwring, gepersonaliseerde trouwringen  en personaliseer trouwring.

Gepersonaliseerde trouwringen

Gepersonaliseerde trouwringen kun je dus gemakkelijk bij ons aankopen en uiteraard brengt dit diverse positieve voordelen met zich mee. In de eerste plaats heb je dan rustig de tijd om de verschillende gepersonaliseerde trouwringen te proberen. In de juwelierszaak kan het druk zijn en wellicht maak je dan overhaaste beslissingen. Dat zou natuurlijk zonde zijn, want een trouwring heeft veel waarde. Een ander voordeel is dat wij je van gepast advies kunnen voorzien. We hebben dan namelijk alle tijd voor jou. 

gepersonaliseerde trouwring, gepersonaliseerde trouwringen  en personaliseer trouwring.

Personaliseer je trouwring 

Wil je graag een afspraak bij je thuis plannen? Dan kun je dit gemakkelijk doen via onze website. Het voordeel van een afspraak is dat het volledig kosteloos en vrijblijvend is. Je kunt ook al even onze collectie online bekijken. Dan kun je daar je voorkeuren aangeven. Personaliseer trouwring wordt zo een stuk gemakkelijker en effectiever. Heb je nog eventuele vragen of opmerkingen? In dat geval heb je de mogelijkheid om contact op te nemen via onze klantenservice. Daar gaan we graag voor jou aan de slag.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman