Unieke ringen laten graveren

Ringen uitzoeken, bij jullie thuis

5 sterren

 beoordeling van onze klanten

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

hulp en advies

Advies van een goudsmid

Als goudsmid geven wij jullie advies over de kwaliteit van de materialen en stenen. Ook het draagcomfort moet perfect zijn.

service aan huis

Eerlijke prijzen

Onze service aan huis kost niets. Jullie betalen bij aankoop van ringen alleen de ringen. Deze leveren wij voor de actuele prijs.

100 aandacht

100% aandacht

We worden niet afgeleid. Alle aandacht ligt bij het kiezen van jullie droomringen. 

rust en tijd

Wij hebben alle tijd

Tijdens de afspraak hebben wij alle tijd. Jullie hoeven niet te haasten. Het moeten de perfecte ringen worden, dus dat kost soms tijd.

geen tijd en geld kwijt aan reiskosten

Geen reistijd

Een bruiloft voorbereiden is al druk genoeg. Daarom komen wij gewoon naar jullie toe.

ringen uitzoeken in betrouwbare omgeving

Vertrouwde omgeving

Trouwringen uitzoeken en ontwerpen is niet zo maar iets. Daarom is een vertrouwde omgeving wel zo prettig!

Trouwringen graveren, Trouwring graveren, Gegraveerde trouwring

Als jullie op zoek zijn naar unieke trouwringen, kies er dan voor om ringen te laten graveren bij Trouwringservice. Begin op tijd met het uitzoeken van de ringen, zodat je niet tegen problemen aanloopt. Ik bied de mogelijkheid om een afspraak aan huis te maken. In alle rust en in een vertrouwde omgeving kun jullie de ringen kiezen of zelfs laten personaliseren, zodat je zeker weet dat je de juiste ringen koopt.

Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

aanbeveling
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
trouwringservice.nl aanbevelen
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Trouwringen Zuid holland, trouwring zuid holland,
Marita 

Trouwringservice in een handig overzicht 

trouwringen graveren, trouwring graveren en gegraveerde trouwring.

Ringen persoonlijk maken door ze te laten graveren

Een afspraak aan huis heeft twee belangrijke voordelen. Zo heb je voldoende tijd om in alle rust de perfecte trouwringen uit te zoeken. Er is geen druk en je kunt de trouwringcollectie eens goed bekijken. Daarnaast kan ik je ook van eerlijk advies voorzien. Dankzij een 3D-ontwerpprogramma bied ik eindeloos veel mogelijkheden aan met betrekking tot het laten graveren van de ringen. Je creƫert eenvoudig unieke ringen door ze te laten personaliseren en zelf de samenstelling van materialen te kiezen. Wil je een tekst in de ringen laten graveren? Ik doe dit altijd zelf, waardoor er veel mogelijk is. Zo is het zelfs mogelijk om een tekst in jullie eigen handschrift te laten graveren in de ringen.

trouwringen graveren, trouwring graveren en gegraveerde trouwring.

Maak een afspraak om de ringen te laten personaliseren

Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak door contact met mij op te nemen. Ik bespreek graag de mogelijkheden om de ringen te laten personaliseren. Willen jullie een afspraak in de avond of het weekend maken? Ik ben zeer flexibel qua tijden. Neem alvast een kijkje naar het online aanbod. Zo kunnen jullie alvast wat inspiratie opdoen voor het kiezen van jullie bijzondere trouwringen. De minimale levertijd van de ringen is drie weken, ook als je deze wilt laten personaliseren. Het is daarnaast mogelijk om ze op een vooraf gekozen datum te ontvangen. We bespreken dit tijdens de afspraak.

Overtuigd? Plan een afspraak

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
wat klanten zeggen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
review en aanbeveling
Kimberley Kalkman