Trouwring Trouwringen laten maken

Niet bij de Juwelier,
maar een goudsmid aan huis

Trouwringen uitzoeken in jullie
vertrouwde omgeving en dus niet bij de Juwelier,
maar een goudsmid aan huis.

5 sterren

 beoordeling op Google

1000+

tevreden klanten

25 jaar 

garantie op je aankoop

 • Eerlijk advies van mij als goudsmid.
 • Eerlijke prijzen, Actueel en transparant.
 • 100% aandacht voor jullie!
 • Ik heb de tijd, geen haast!
 • Ik kom naar jullie toe (in Nederland en België.)
 • Vertrouwde omgeving. Aan jullie tafel bekijken we en ontwerpen we de ringen.
Remco van Trouwringservice.nl

Trouwringen voor iedereen.

Het kiezen van trouwringen is niet zo maar iets. Jullie dragen ze de rest van jullie leven en hebben een belangrijke symbolische waarde. Goed advies is daarom erg belangrijk. Als goudsmid adviseer ik jullie over alles wat met jullie droomringen te maken heeft. Thuis jullie trouwringen uitzoeken, Hoe werkt het? Op deze pagina leg ik dit graag aan jullie uit.

Als goudsmid-trouwringspecialist kan ik jullie goed helpen bij het vinden van de juiste ringen! Ook de maat van de ringen moet perfect zijn. Om deze service voor iedereen toegankelijk te maken, kom ik door heel Nederland gratis aan huis. Thuis in alle rust kunnen we de aandacht goed bij de ringen houden en zo tot de mooiste trouwringen voor jullie komen.

Maak een vrijblijvende afspraak en ik kom naar jullie toe.

Tot snel!
Remco


Wat klanten zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Wat ongelooflijk veel keus"

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat!

Wat zeggen klanten over trouwringservice
Laurens en Rianne
"Al met al een aanrader"
Zeer tevreden over trouwringservice! Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!
Prachtige trouwringen, klant review
Wilco

"Remco is een echte vakman"

Wij zijn heel blij met onze mooie trouwringen! Remco kwam bij ons thuis en nam alle tijd voor ons. De service was supergoed, snelle levering en de handgeschreven gravure is ook prachtig! Je kunt merken dat Remco een echte vakman is. Wij kunnen hem zeker aanraden bij andere stellen!
Prachtige trouwringen, klant review
Marita 
Trouwringen uitzoeken, hoe werkt dat. Remco van trouwringservice met trouwringen

Trouwringen uitzoeken op afspraak

Ik kan helpen! Op afspraak kom ik graag bij jullie thuis langs om mijn trouwringen collectie te demonstreren.

Deze grote collectie van trouwringen met verschillende breedtes, diktes, materialen, kleuren en bewerkingen biedt voor iedereen wel wat wils.

Mochten jullie toch een eigen ontwerp willen, dat kan ook. Ik neem naar iedere afspraak het ontwerpprogramma mee. Hiermee kan ik jullie ringen helemaal naar jullie wensen ontwerpen. Uiteindelijk moeten de trouwringen helemaal, voor de volle 100% bij jullie passen.

Trouwringenexpert aan huis, trouwringsexpert aan huis

Hoe gaat dat tijdens de afspraak?

Tijdens een afspraak bekijken we samen naar de meegebrachte trouwring modellen. Hierbij maken we gelijk een mini collectie trouwringen van ringensets die jullie mooi vinden. Als we de hele collectie hebben doorgenomen gaan we naar al de apart gezette ringen kijken.

Na alles goed te hebben afgewogen kan hier een set trouwringen bij zitten die helemaal bij jullie past. Vaak is het zo dat er toch trouwringen gecombineerd moeten worden om tot het gewenste set te komen. Daarvoor heb ik het ontwerpprogramma.

In dit programma kunnen we de ringmodellen die jullie mooi vinden combineren om zo voor jullie beiden de perfecte ring te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het ontwerpprogramma vermeldt ook de prijs van jullie ringen.  Ik vindt het belangrijk dat niet alleen de ringen, maar ook de prijs helemaal bij jullie past. Er zijn veel mogelijkheden om zowel de prijs als ook de ringen 100% naar jullie wensen te krijgen.

De prijs van trouwringen

Wat kosten trouwringen?

De prijzen van trouwringen zijn erg divers. Daarom is het wat lastig om hier een prijs neer te zetten. Als je een ring hebt, en die maken we ietsje smaller of iets dikker, dan komt hier een andere prijs uit. Ook het materiaal speelt hierin een grote rol.

Je betaalt bij mij nooit teveel. De prijs van jullie ringen komt direct van de website van de leverancier. Hierin is de actuele goudkoers opgenomen.

Bij een zelf ontworpen ring wordt de prijs van de ring weergegeven in het ontwerpprogramma.


Voordelen Trouwringservice

 • Geen voorrijkosten
 • Geen ring gevonden? Dan ook geen kosten
 • Droomringen gevonden? Jullie betalen alleen de ringen!
kwaliteit trouwringen

Kwaliteit

De ringen die ik lever zijn van een constante hoge kwaliteit. Daarnaast bied ik de volgende garanties over de kwaliteit van de trouwringen:

 • 14 karaat goud is altijd fairtrade goud
 • Diamanten komen uit conflict vrije regio’s
 • De ringen zijn nikkelvrij
 • Jullie krijgen 5 jaar garantie bij verlies of beschadiging van diamanten in de ringen
 • Ringen zijn bij verlies of diefstal tot 25 jaar na aankoop na te bestellen
Wat graveer je in je trouwring

Gravure

Ringen die bij mij gekocht worden kunnen worden voorzien van een gravure, die ik altijd gratis plaats. Persoonlijke teksten kunnen in alle mogelijke lettertypes in jullie ringen worden gegraveerd. Zelfs handgeschreven teksten of symbolen vallen onder de mogelijkheden!

Ik graveer trouwringen altijd in mijn eigen atelier. Op die manier ben ik er zeker van dat gravures later makkelijk veranderd of uitgebreid kunnen worden.

Levertijd trouwringen

Levertijd van trouwringen

Ik hanteer een levertijd van 3 weken. Het is meestal mogelijk de ringen sneller te leveren, maar dat kan ik niet garanderen. Mochten jullie de ringen op een bepaalde datum willen ontvangen, dan kan dat uiteraard ook. We kunnen dit tijdens de afspraak bespreken.

Overtuigd? 
Plan een afspraak

Na het insturen van jullie gegevens neem ik contact op om jullie vragen te beantwoorden en/of een afspraak in te plannen.

Uiteraard mogen jullie mij ook bellen op
06-25385585. Als ik niet kan opnemen bel ik jullie zo spoedig mogelijk terug. 


Trouwringen kopen, hoe werkt dat? Trouwringen set uitzoeken

Reviews 

"Hij nam echt de tijd voor ons"

Via Facebook zijn wij met Remco in contact gekomen, hij kwam aan huis met de ringen en dat kwam voor ons perfect uit. En wat een service, had een lading ringen bij waar we op ons gemak uit konden kiezen. Hij nam echt de tijd voor ons. Ook met het uitkiezen van de tekst en lettertype, hij is van alle markten thuis. Hij kwam ook persoonlijk de ringen langs brengen met een klein presentje. Ik was opslag verliefd op de ringen, en de tekst + lettertype was voor mij heel belangrijk maar hij heeft het echt precies zo gedaan zoals wij (vooral ik) het wilde. Wij kunnen niet wachten tot onze trouwdag om de ringen te dragen. Echt een topservice
goede ervaring met trouwringen kopen
Sammy
"Geweldige service met genoeg keus"
Na hééél lang zoeken en twijfelen over trouwringen hebben wij, nog heel kort voordat we gingen trouwen, een afspraak gemaakt met Remco. Een geweldige service met genoeg keus voor ieder wat wils. Wij vonden heel veel ringen mooi waardoor wij het moeilijk vonden om te kiezen, maar met de juiste tactiek van Remco uiteindelijk zonder twijfels onze prachtige ringen gekocht, en dat gewoon heerlijk bij ons thuis op de bank. Zeer zeker een aanrader.
trouwen bij zonsondergang
Kimberley Kalkman